• Новинка
Капачки за Вентили за Автомобилни гуми | Универсални Капачки за Състав клапан за Леки автомобили, Ванове, Камиони, Мотоциклети, Велосипеди| Аксесоари За Украса на Л?

Капачки за Вентили за Автомобилни гуми | Универсални Капачки за Състав клапан за Леки автомобили, Ванове, Камиони, Мотоциклети,

BGN 3.46
Налично
Налично

?【Материал】- Капачки състав клапан гуми са с метален корпус и пластмасова вложка, устойчиви на корозия и продължително ?【Съвместимост дизайн】 Универсална връзка гуми-нашата капачка на единия апликации универсална, подходяща за леки автомобили, ванове, камиони, мотоциклети, велосипеди, електромобили, пикапи, RVS и други превозни средства. ?【Лесна инсталация】 само трябва ръчно прикрутить летвата на вентила на гумата. ?【Защита от ИЗТИЧАНЕ на】-Вграден пълномаслено о пръстен в пластмасова подложка с функция за защита от изтичане на информация.Предотвратите изтичане на въздух от гумите и осигуряване на стабилно налягане в гумите. ?【Декоративен модел】 Специален модел подчертава вашата индивидуалност и отделя вас в тълпата, това е идеален подарък за приятели, ръководител, членове на семейството и т. ?【Материал】- Капачки състав клапан гуми са с метален корпус и пластмасова вложка, устойчиви на корозия и продължително. ?【Съвместимост дизайн】 Универсална връзка гуми-нашата капачка на единия апликации универсална, подходяща за леки автомобили, ванове, камиони, мотоциклети, велосипеди, електромобили, пикапи, RVS и други превозни средства. ?【Лесна инсталация】 само трябва ръчно прикрутить летвата на вентила на гумата. ?【Защита от ИЗТИЧАНЕ на】-Вграден пълномаслено о пръстен в пластмасова подложка с функция за защита от изтичане на информация.Предотвратите изтичане на въздух от гумите и осигуряване на стабилно налягане в гумите. ?【Декоративен модел】 Специален модел подчертава вашата индивидуалност и отделя вас в тълпата, това е идеален подарък за приятели, ръководител, членове на семейството и т.

Подробности

Подобни продукти в категория