• Новинка
за iPhone Xs Max Подмяна на екрана 6,5 'LCD дисплей на Преносим Екран и 3D Сензорен Дисплей, Дигитайзер, Full HD с Комплект Инструменти за ремонт + Водоустойчив + Защитно фолио За ?

за iPhone Xs Max Подмяна на екрана 6,5 'LCD дисплей на Преносим Екран и 3D Сензорен Дисплей, Дигитайзер, Full HD с Комплект

BGN 2.00
Налично
Налично

? Подмяна на екрана XS Max : Тази замяна на екрана на i Phone е предназначена само за i Phone XS Max (6,5 инча), моля, потвърдете, модел на телефона, преди да поръчатеПреносимото LCD екран на i Phone XS Max оригиналния размер на 1 : 1, пълен ъгъл на видимост, защита от пръстови отпечатъци, гладко докосване. ? Оригинален потребителски интерфейс : Замяна на счупени, повредени, стари екран, счупени дисплей, липса на реакция, повредени пиксели или грешен цвят и направете вашия i Phone отново като нов.Висока яркост!Благодарение на високата наситеност и чувствительному отклику на докосване дебелината на екрана е същия, като на оригиналния i Phone.Придайте телефона си с нов облик!. ? Лесна инсталация : Всеки дигитайзер дисплея на i Phone XS Max предварително сглобени с опакото на метална плоча, само трябва да се смени говорител и сензори с оригинала на екрана на i Phone XS MAX.Комплект за подмяна на LCD екрана на i Phone XS MAX включва в себе си всичко, което ви е необходимо по време на ремонт.Начинаещ може да завършите инсталацията, като следвате инструкциите. ? На помещение включва : Комплект за смяна на екрана на i Phone включва 1 * съвместим с i Phone XS Max екран + 1 * Защитно фолио за екрана + 1 * залепваща стикер с водоустойчива рамка + 1 * комплект инструменти за ремонт.Както свързани водоустойчив залепваща стикер ще възстанови водоустойчив вашия i Phone, защитавайки го от вода и влага. ? Гаранция за качество : Всички комплекти за подмяна на екрана на i Phone XS Max подложени на строга двойна проверка на качеството и на 100% са в добро състояние, преди да изпратите.Екран чувствителен, моля, бъдете внимателни при инсталирането.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас, без колебание.Устранениенеполадок : .В : Аз замени екран, но той не може да се включи. За : рестартирайте телефона, като натиснете едновременно бутона за включване и бутона "у Дома" в продължение на не по-малко от 15 секунди.

Подробности

Подобни продукти в категория