• Новинка
Бутилка-опаковка за сапун Tenbroman, 2 опаковки, Стъклена Опаковка за Сапун за ръце, Шампоан, Лосион в Скандинавски стил за Еднократна употреба с помпа от Неръждаема Сто?

Бутилка-опаковка за сапун Tenbroman, 2 опаковки, Стъклена Опаковка за Сапун за ръце, Шампоан, Лосион в Скандинавски стил за Еднократна

BGN 13.79
Налично
Налично

* Опазване на околната среда : Опаковка сапун е изработен от полезни за здравето и безопасно за храни стъкло, погружная тръба и вътрешни детайли не съдържа BPAРазработила рационализирани бутилки придават визуален дизайн, с капацитет 400 мл течност.Стъклени бутилки лесни за почистване. * ЗДРАВ и устойчив на корозия : Помпа за дозиране на сапун е изработен от неръждаема стомана, която дълго време запазва яркостта си и не се поддава на корозия, че увеличава продължителността на живот. (моля, обърнете внимание : помпа е най-добре да си миете на ръка. * МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : Опаковка сапун е идеално място за вашия дом и стопанство, разкрасяване на банята или кухнята.Той е предназначен за течен сапун, можете да го използвате като опаковка за сапун в кухнята или попълнете лосион за стягане на гърдите, а също и преливане на средства в банята, като шампоан. * СТИЛНА ОПАКОВКА САПУН : Опаковка сапун е проектиран във формата на вертикални ивици, и натиснете разбрызгиватель лесен за работа и дава възможност за разумно да се контролира дозата. * Услуга : За всякакви въпроси можете спокойно да се обърнете към нас.Ние сме винаги тук, за вас. * Опазване на околната среда : Опаковка сапун е изработен от полезни за здравето и безопасно за храни стъкло, погружная тръба и вътрешни детайли не съдържа BPA.Разработила рационализирани бутилки придават визуален дизайн, с капацитет 400 мл течност.Стъклени бутилки лесни за почистване. * ЗДРАВ и устойчив на корозия : Помпа за дозиране на сапун е изработен от неръждаема стомана, която дълго време запазва яркостта си и не се поддава на корозия, че увеличава продължителността на живот. (моля, обърнете внимание : помпа е най-добре да си миете на ръка. * МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : Опаковка сапун е идеално място за вашия дом и стопанство, разкрасяване на банята или кухнята.Той е предназначен за течен сапун, можете да го използвате като опаковка за сапун в кухнята или попълнете лосион за стягане на гърдите, а също и преливане на средства в банята, като шампоан.

Подробности

Подобни продукти в категория