• Новинка
Дългата каишка Demigreat за дресура на кучета от 20 метра на 30 метра височина 50 фута на 100 фута - Каишка за послушание, за подчинение, за големи Средни Малки кучета - перфек?

Дългата каишка Demigreat за дресура на кучета от 20 метра на 30 метра височина 50 фута на 100 фута - Каишка за послушание,

BGN 1.67
Налично
Налично

【Размери】-Този дълъг каишка с ширина 0,79 инча и дължина 20 метраВ комплекта е включена 1 дълга каишка, 1 сгъваема купа за кучета и 1 опаковка пакети за какашек със скоба за каишка.Тренировъчен каишка е много здрав и издръжлив. изработен от устойчив нейлонового плетеного колан и е много лек.Никелирани скоба може да се върти на 360 °, за да се предотврати усукване.Всички шевове са укрепени.Подходящ за малки, средни и големи кучета. 【Дълга каишка за дресура на кучета】-чудесно за дресура на кучета, туризъм, къмпинг, дресура, лов, в задния двор, плаж, тренировки с мнение, игри с тенис топки на открито и плуване!. 【Върха на кучето и подчинение】-Този тренировъчен каишка са много подходящи за обучение на кучета отзива, той има дължина, необходима, за да им позволи максимално да засили своята дейност и да се гарантира, че вашите кучета са под ваш контрол, дайте заповед за връщане!Тренираш кучето се подчинява на вашите команди. 【Лесен и не впитывающий материал : 】-Меки, леки и не впитывающий материал няма да стане по-трудно във вода и не ще се удави.След потапяне във вода, той ще плува, като добре се вижда, когато кучето плува и играе във водата. 【Предимства Demigreat】 - Ние се стремим да предоставят надеждни продукти за всеки собственик на куче.Ако имате някакви проблеми при ползването на продукта, моля, незабавно се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да ги решим.

Подробности

Подобни продукти в категория