• Новинка
KITTAIL 6 бр. Писклив Тенис топки за кучета - 2,58 Интерактивни играчки за кучета - Безопасни, трайни за дресура на малки, Средни и големи кучета, с 1 многократно чанта за но?

KITTAIL 6 бр. Писклив Тенис топки за кучета - 2,58 Интерактивни играчки за кучета - Безопасни, трайни за дресура на малки, Средни и големи

BGN 4.00
Налично
Налично

Топки - това е стимулиращ и носи удовлетворение начин за кучета мине времеИ не е нужно да губите време в търсене на по-добро топка за вашето кученце — ние направихме цялата работа за вас!.Изработени от естествен каучук и полиестер, безопасен материал за Космати приятели.Играчки за кучета от естествен каучук - отличен избор за вашето куче заради тяхното дълголетие.Естествен каучук наистина ще устои на износване дори на най-агресивни дъвченето на машината. Естествен каучук осигурява изключителна издръжливост, като същевременно се гарантира достатъчна възвръщаемост, за да не е твърде трудно за зъбите и венците.Насърчавайте кучето си да отидете за предмет, който вие искате да го донесе.Когато той схватит му, първи по рода си избран им мотив, след това махнете предмета.Повторете това няколко пъти, след това хвърли предмет на малко разстояние.Когато той прави това, незабавно първи по рода си отново.

Подробности

Подобни продукти в категория