• Новинка
Самоличността на Сладък Динозавър Y3K Обещание Отворен Пръстен с Регулируема Цвят, Пръскане на Боя Пръстен Подходящо Пръстен е Подходящ за Двойки Жени и Момичета, н?

Самоличността на Сладък Динозавър Y3K Обещание Отворен Пръстен с Регулируема Цвят, Пръскане на Боя Пръстен Подходящо Пръстен е Подходящ

BGN 1.51
Налично
Налично

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. ✔Количество : Вие ще получите комплект пръстени, включително стегозавра и дракон с дълги вратове, са подходящи за всекидневна употреба, подходящи за носене самостоятелно или в пакет. ✔Материал : основно е изработен от сплав, той не избледняват и не ръждясва.Тези пръстени са хипоалергенни и не съдържат никел и олово, така че няма нужда да се притеснявате за нанасяне на увреждане на кожата. ✔Размер : Двата пръстена се регулира.Можете да ги коригира в съответствие с вашия вътрешен диаметър, те са подходящи за пръстите на повечето хора и са удобни в чорап. ✔Подаръци : забавни и сладки стегозавры и дракони с дълги вратове са подходящи като специални подаръци за вашите приятели или любовници. ✔Услуга : Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, можете да се консултирате с нас по всяко време, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Стегозавр:При стегозавра заостренная отломки плоча, подобна на меч, с 4 малки шипове на опашката, това изглежда толкова сладък.Длинношеий дракон: Длинношеий дракон е получил името си заради своята дълга шията и ушите.Три четвърти от тялото му отнема врата.Той се отнася към края на " джурасик век.Трисератопс : Трисератопс - един от последните появили на динозаврите.

Подробности

Подобни продукти в категория