• Новинка
SSDHUA Котешки гнездо Полузакрытая Топло Есенно-Зимни Котешка Легло Плюшевое котешки гнездо за домашни любимци, согревающее дом през зимата (L, Сив)

SSDHUA Котешки гнездо Полузакрытая Топло Есенно-Зимни Котешка Легло Плюшевое котешки гнездо за домашни любимци, согревающее дом през зимата

BGN 18.99
Налично
Налично

На дъното на гнездото е пълно с высокоэластичным полипропиленовым памук, който има добра здравина и подкрепаВътрешното пространство е в изобилие, което позволява на вашите домашни любимци се насладите на комфортна обстановка за почивка.Комбинация от Arctic velvet + crystal velvet мека и удобна, което позволява на вашия домашен любимец да спи по-здраво, без да се притеснявате за външния свят.Подвижна подложка за домашни любимци е лесно за почистване.Да ви е удобно почистване и поддържане дома на вашия домашен любимец се поддържат чисти по всяко време.Той ви обича повече.Той изглежда сладък, като кроасан, а неговата скъпа форма на скъсява дистанцията домашен любимец, така че му харесва и той се приспособява към това колкото е възможно по-бързо.На вашият избор има четири цвята : бял, сив, кафяв и зелен.Има два размера M / L по ваш избор.Моля, измерва се размерът на вашия домашен любимец, преди да купите!. Повърхността на тъкани от къси влакна са удобни и дишащи. Продукт безволосый и антистатичный. Продуктът е отличен запазва топлината. Пълен асортимент от висококачествени възглавници от полипропиленови на памук, мек, здрав, дишането, дезодорирующих, нескользящих, износоустойчивост, водонепропускливи, влагостойких и притежава високи експлоатационни характеристики. Продуктът може да се гарантира температура, комфорт и уединение за вашия домашен любимец. Този продукт е подходящ за игри, отдих котки и кучета. Отлична изработка Размер : M : 40*35*35 см, подходящ за котки с тегло до 12 кг и кучета с тегло до 9 кг; L : 50*40*38 см, подходящ за котки на възраст под 16 години и кучета на възраст под 12 години; Цвят : бял, кафяв, сив, зелен Бележки : поради ръчно измерване възможни са някои грешки, моля, разберете!Защото всяко куче е различна форма на тялото.Опаковъчен лист : 1 гнездо за домашни любимци.При вакуум опаковка бръчки на тъкани изчезват след 5-7 дни.

Подробности

Подобни продукти в категория