• Новинка
LK [2 + 2] е Предназначен за Samsung Galaxy S22 Plus /S22 + Защитно фолио за екрана 5G + 2 комплект защитно фолио за обектива на камерата с рамка точно изравняване, удароустойчив, с твъ?

LK [2 + 2] е Предназначен за Samsung Galaxy S22 Plus /S22 + Защитно фолио за екрана 5G + 2 комплект защитно фолио за обектива на камерата

BGN 14.53
Налично
Налично

[Идеална за засаждане] Защитно фолио LK, специално разработена за Samsung Galaxy S22 Plus с диагонал на екрана 6,6 инча, подходящ за абсолютно начинаещиНе е нужно да се разчита на метод на опити и грешки , за да се установи противоударную защитен филм върху вашия S22 Plus . [Полезни съвети : Моля, вижте видеото по инсталиране преди да инсталирате. [Елегантен и свеж, като девствен екран] Защитно фолио Galaxy S22 Plus с коефициент на пропускливост на светлина 99,99% осигурява добра точност на цветовете и яснотата на картината, едва ли ще забележите, че вашият екран е защитен филм.Олеофобное покритие ще гарантира, че вашият S22 Plus не се превърне в магнит за пръстови отпечатъци. [Напълно съвместим с Touch ID] Тази защитно фолио, специално предназначени за Samsung Galaxy S22 Plus, напълно съвместима с прецизна ултразвукова функция на пръстови отпечатъци S22 Plus.Защитно фолио LK, осигуряваща 100% чувствителност към прикосновениям и отзивчивостта на 3 D touch, осигурява перфектно изпълнение, дори при игра в екшън-игра.

Подробности

Подобни продукти в категория