• Новинка
アサガオ (Asagao) ASAGAOKAZE1 GI5525NB33AG18N 2.5 D AGC Защитно Закалено стъкло LCD дисплей с намаляване на синьо сияние, AGC за iPhone 7/8 Plus Гланцирано Защитно Закалено Стъкло LCD дисплей с нама?

アサガオ (Asagao) ASAGAOKAZE1 GI5525NB33AG18N 2.5 D AGC Защитно Закалено стъкло LCD дисплей с намаляване на синьо сияние, AGC за iPhone

BGN 3.33
Налично
Налично

Защитно фолио за LCD екрана x 1, лента за отстраняване на прах x 1 * Премахва прах от целия екран. 1 х Кърпа от микрофибър * Можете да изтрива пръстови отпечатъци и петна.Алкохолно листа x 1. * Лист влажен тип с монтаж инструмент в комплект. * Внимателно залепете. Гаранция за подмяна на стъкло, 365 дни; Не пречи на тялото на Това малко по-малко от самото устройство, за да перваза не е плавал по предната част на корпуса.Това позволява ви да изберете опция за използване.Се използва закалено стъкло, което може да се похвали с впечатляващи характеристики.Се използва закалено стъкло японски производство A G C Asahi Glass.Можете да сте сигурни, че продуктът се отличава с висока устойчивост и качество.Твърдост на повърхността 10 H осигурява цялостна защита от надраскване.Изработена от закалено стъкло, което не се драска дори острие на нож и внимателно предпазва дисплея от надраскване.Този продукт е преминал тест за твърдост на молива 10 H.Средство за защита срещу отпечатъци от пръсти, който прави пръстовите отпечатъци и себум по-малко видими, прикрива мръсотията и мазнините на повърхността и поддържа дисплей с висока разделителна способност.Освен това, той добре се плъзга по пръстите си, така че, дори ако той се боядиса, тя може лесно да се избърше. "Цялата земя", който леко се усеща на върха на пръстите.На ръба на чаши избръснат и са заоблени.Край, не ще се докоснат до върховете на пръстите си, ако ги държите в ръка, придавайки им мекота.Небьющаяся дизайн за спокойствие дори и в случай на напукване на кожата.Лепкав силикон слой при нанасяне на стъкло предотвратява го вылетание в случай на счупване на стъкло.

Подробности

Подобни продукти в категория