• Новинка
Toyvian 20pcs Имитация на Пръста Ръкав Трик Пръст Фалшив Пръст Подпори Подарък Пръст Подпори, Аксесоари Трикове Имитация на Фалшив Пръста Подпори Палеца Трик Пръст Аксе?

Toyvian 20pcs Имитация на Пръста Ръкав Трик Пръст Фалшив Пръст Подпори Подарък Пръст Подпори, Аксесоари Трикове Имитация на Фалшив Пръста

BGN 2.33
Налично
Налично

Аксесоари За : Задължителни за всички вас, начинаещи магьосници!Един от най-добрите варианти за селското стопанствоПодпори за трикове с пръстите на краката : Това е и аксесоари за дома с духове на Хелоуин, украса за Хелоуин, реквизит за равенство.Фалшив пръст : Приложение : тези накрайници за палеца са полезни инструменти в тауматургических изпълнения и партита, могат да се прилага широко за много тауматургических трикове като подпори за сценичното шоу и играчки за равенство.Подпори за трикове : Използва оригиналния материал, лесен за използване и има дълъг живот.Шеги за възрастни : -Имитированный дизайн с изкуствен нокът.Направете своя костюм за Хелоуин по-страховит.Пакетът включва 20 x фалшиви отпечатъци Характеристики - Цвят : както е показано на подаръци mema. - Материал : аксесоари за подпори за пръстите на Vimcl - Размер : около 5x3x2 см /1,97x1,18x0,79 инча фалшив палеца. - Малък, преносим и лесен за използване майстор-тауматургический трик-трик на пръсти. - Добър подпори за парти в стил тауматургии, който ще ви направи различен от нощен подпори за отпечатъци. - Независимо от това, дали сте нов професионален експерт по тауматургии или новобранец, този реквизит за тауматургии е много подходящ за симулация подпори за пръстите. - Този реквизит има различни начини на игра и безкрайни промени, просто го използвайте принципа на лъжливи finger трик props. - Идеален подарък новост за себе си и околните.Той има дълъг живот на аксесоари за.Информация за товарахfinger accessories Този предмет е изработен от висококачествен материал, за трайно и устойчиво използване. шеги На партита в чест на Хелоуин могат да предложат в партията повече забавление и вълнение.подаръци mema Изберете един и започнете сега.

Подробности

Подобни продукти в категория