• Новинка
WENJTP Dragon Ball Z Star 54 мм Дръжка на скоростния Корона е подходяща за повечето универсални автомобилни ръчни автоматични автомобили (синьо 3 Звезди)

WENJTP Dragon Ball Z Star 54 мм Дръжка на скоростния Корона е подходяща за повечето универсални автомобилни ръчни автоматични автомобили

BGN 2.67
Налично
Налично

● Материал : Изработен е от висококачествен трайно акрил, ръчно изработени изделияРазмер на резби най-дръжки за превключване на предавките - M12x1,25 с 3-ма медни адаптери с дърворезби : M8x1,25 резба м10х1,5 резба м10х1,25. ● Широко приложение : Дръжка за превключване на предавките е подходящ за повечето автомобили с автоматична скоростна кутия. ● Лесна инсталация : няма необходимост от помощни инструменти, спирала переключающая корона, може да се зарежда и разгружаться директно ръчно. ● Усъвършенства производствения процес : Продукти, произведени професионален производство и строг контрол на качеството, подходящ за носене и практични.Кожена дръжка на скоростния подобрява усещането от шофиране и управление на автомобил. ● Дизайн переключающей глави в строго съответствие с навиците на човешките пръстите, дланите и предмишниците.Тази смещающаяся корона може да ви осигури най-добрия опит, по-голям комфорт и предотвратяване на подхлъзване дланта на ръката си.Динамични и елегантни линии, отговарят на дизайна на огъване на човешкото тяло, се чувстват по-комфортно, независимо от това, дали ви харесва сменяте длан с всяка страна дръжка Материал : висококачествен издръжлив акрил Помещение включва : Самата дръжка на превключване на Размера на резби M12x1,25, 3 медни адаптери с дърворезби : M8x1,25 резба м10х1,5 резба м10х1,25 Забележка : ★ Моля, потвърдете, да се види преди да поръчате да сте сигурни, че този продукт е идеален. ★ Никога не потапяйте дръжка на скоростния отдолу при затягане.Отдръпването до дъното, може да доведе до счупване дръжки! ★ Ако по време на използване се сблъскате с някакви проблеми, моля, свържете се с нас, нашият екип следпродажбено обслужване ще реши всички проблеми за вас.

Подробности

Подобни продукти в категория