• Новинка
Замяна въртяща се дръжка за парцал - 4-Клетъчна замяна на дръжката за парцал от 30 до 58, която е съвместима с въртящи се бърша O-Borislava, дръжка за парцал EasyWring за миене на ?

Замяна въртяща се дръжка за парцал - 4-Клетъчна замяна на дръжката за парцал от 30 до 58, която е съвместима с въртящи се бърша O-Borislava,

BGN 19.93
Налично
Налично

【Американски резбовани съединения】- Съвместима с повечето швабр и метли, като въже с триъгълен въртене и въже от микрофибърЗабележка : не е подходящ за немски винтови съединения.Преди да си купите, просто се уверете, че нашата корона дърворезба отговаря на вашите отзиви конец.❗ Забележка : корона парцал и основата в комплекта не са включени. 【Удължен дизайн, не е нужно да се навеждате】- Ниско, високо и ултра-висока хората могат да го използват, регулиране на височината.Може да се анализира изменението на дръжката парцал на 4 части, може да се регулира от 32 инча до 58 см по ваше желание. 【Лесен и достъпен】- работа на смени дръжката отжимной парцал, изработен от висококачествена неръждаема стомана, която е различна здравина и издръжливост за по-дълга употреба.Прикрепив дръжка парцал до насадке парцал, ще улесни почистването в тесни пространства или в ъглите, под дивани, легла или други мебели. 【Спестяване на пространство】-Изменението на дръжката на парцал за въртене може да се анализира на 4 части, което е удобно за съхранение.На края на дръжката има дупка, през която швабру можете да окачите навсякъде, където искате, да въже, остава чиста и суха. 【Да се улесни почистването на】- Подвижна дръжка за парцал от 4 части е предназначен за това, за да могат да стигат до най-трудните места за почистване.Въртящата се дръжка парцал може да се достигне до всеки ъгъл на дома си за по-добро почистване в ъглите без да е необходимо да се навеждате.Всяка писалка идва с пластмасов защитен калъф, позволяващ бързо да се замени дръжката, не поранив ръце. 【Американски резбовани съединения】- Съвместима с повечето швабр и метли, като въже с триъгълен въртене и въже от микрофибър.Забележка : не е подходящ за немски винтови съединения.Преди да си купите, просто се уверете, че нашата корона дърворезба отговаря на вашите отзиви конец.❗ Забележка : корона парцал и основата в комплекта не са включени. 【Удължен дизайн, не е нужно да се навеждате】- Ниско, високо и ултра-висока хората могат да го използват, регулиране на височината.

Подробности

Подобни продукти в категория