• Новинка
Костюм Kisangel за деца, 1 комплект, Удобен, Практичен Вилица Лъжица, Гъвкав Модел, Преносима Гнущаяся Бухал, Сладки Нескользящие Мультяшные Прибори за хранене, Елегант?

Костюм Kisangel за деца, 1 комплект, Удобен, Практичен Вилица Лъжица, Гъвкав Модел, Преносима Гнущаяся Бухал, Сладки Нескользящие

BGN 10.45
Налично
Налично

КОМПЛЕКТ ДОМАКИНСКИ СЪДОВЕ - Подходящ за устата на вашите деца по време на хранене, намалява времето за детска вечеряСИЛИКОНОВА лъжичка за хранене - Лъжица и вилица могат да се погрижат за различните нужди на децата си, прости и практични.ЛЪЖИЧКА за малки ДЕЦА - Гъвкави лъжица и вилица удобни за това, че децата да могат сами да има.Детска лъжичка за самостоятелно хранене - лесно и удобно в переноске, така че е удобно да се взема със себе си на пътешествие или на пикник.УДОБНА ВИЛИЦА за СПАГЕТИ - Лъжица кръгла и гладка, че не травмирует устата на бебето.Пратката включва 1 х вилица 1 х лъжица Характеристики -Подходящ за устата на вашето бебе по време на хранене или прием на храна, намалява времето за вечеря за деца Силиконова лъжичка за хранене. -Нескользящая дизайн на дръжката вилици и лъжици улеснява детето улавяне на първата лъжичка. -Материал : Полипропилен, вилица и лъжица. -Това е набор от прибори за хранене, състоящ се от вилица и лъжица, специално проектирана за детска преносима лъжици. -Перфектен дизайн с шарени сови ще привлече вниманието на децата, и те ще бъдат щастливи, когато ще има удобна вилица за спагети. -Размер : Около 12,00 X2,80 X1,50 см / 4,72 X1,10 X0,59 инча гъвкав набор от съдове и прибори. -Сгибаемые лъжица и вилица удобни за това, че децата сами ядяха храна от детски прибори за хранене.Информация за стоки, Удобна вилица за спагети по-подходящ за устата на вашето бебе по време на хранене, намалява времето за вечеря за деца. лъжичка за малки деца Нескользящий дизайн на дръжката вилици и лъжици улеснява улавянето на детето. Силиконова лъжичка за хранене с хубав модел сови ще привлече вниманието на децата, и те ще бъдат щастливи, когато ще има. набор от съдове за дома Е набор от съдове за готвене, състоящ се от вилица и лъжица, специално разработени за бебета.детска лъжичка за самостоятелно хранене на Гъвкава лъжица и вилица удобни за това, че децата да могат сами да има.

Подробности

Подобни продукти в категория