• Новинка
Четка за тоалетна под формата на Череши - Набор от Стоящи Четки за Тоалетна - Компактен Потребителска Четка за Тоалетна Red Cherry за Баня (Червена Череша) (Черна четка)

Четка за тоалетна под формата на Череши - Набор от Стоящи Четки за Тоалетна - Компактен Потребителска Четка за Тоалетна Red

BGN 5.98
Налично
Налично

✔️? 【АБСОЛЮТНО нов висококачествен 】 Е чисто нов аксесоар за прибиране на реколтата в банята с черешова четка за тоалетнаИзработен е от висококачествена пластмаса и трябва да се в всеки дом банята.Четки с гъста черна четина се различават индустриална здравина и могат също да бъдат използвани във всеки бизнес или офиса.За даване на череша тоалетна зъби и притежателя на специален вид на всяка баня използвана висококачествена червена боя.Изработен от устойчив небьющегося пластмаса.Най-добрата четка с притежателя на днешния ден!. ✔️? 【Умен И креативен 】 Този държач за четки чудесно за съхранение и организация.Благодарение на компактния си дизайн, който се вписва в тесни места за баня, което ви позволява лесно да го напусне; Чист класически вид се съчетава с всякакъв интериор; идеален за половинных и пълни вана, стаи за гости, бани, тоалетни; Използва у дома, в апартаменти, вили, хотели, вили, проходимост и къмпинги Гъста черна четина осигурява дълбоко почистване и устойчивост на корозия.Много хубава и креативна четка и държач за почистване на тоалетни. ✔️?【За СЪХРАНЕНИЕ И ОРГАНИЗАЦИЯ 】 Височина : 14 см Дължина : 5 см Ширина : 5 см Е средство за почистване на тоалетната чиния поддържа чистотата на пола.Внимателно се поставя в близост до с тоалетна; Нескользящая основа надеждно предпазва четка за тоалетна; могат да Издържат на ежедневна употреба.Здрава и незабележим благодарение на зъби с твърда четина, която дълбоко почиства трудно достъпните места, за създаване на блестяща баня; Четка се поставя в отделен титуляр, когато тя не се използва, за неоткриваеми за съхранение.Дръжката е хубаво да лежи в ръката, а през цялата диск предпазва ръцете от пръски. ✔️? 【ЕПИЧНА подарък 】 Тази четка череша форма, с титуляр ще се превърне в чудесен подарък за най-важния член от вашето семейство!Кой е идеалният подарък за вашата майка, сестри, дъщери, племенници или братовчед.Чудесен подарък и за мъжете.Дълга зелена череша крак допълва декора и е идеална по размер за всяка баня.Лесна поддръжка - измийте с мек сапун и вода.Титуляр във формата на червена череша и защитено.Това е идеалният размер за нова четка за тоалетна червен цвят. ✔️?【С подкрепата 100% гаранция за удовлетвореност, БЕЗ въпроси】 ще заменим вашия продукт в малко вероятния случай на възникване на усложнения.Ние създаваме продукти, премия и ги подкрепят нашата гаранция.НАШАТА цел - ВАШЕТО удовлетворение!ПОРЪЧАЙТЕ СИ ОТ ДНЕС, БЕЗ РИСК!.Нова червена Череша четка за тоалетна, аксесоар за почистване на домакински баня с черна четка Технически характеристики на продукта : Материал : висококачествена ABS-пластмаса Цвят : черешово червено Тегло : 8 грама Размер : Височина : 14 см Дължина : 5 см Ширина : 5 см Какво има в кутията? 1 Череша ершик за тоалетна и притежателя Описание на продукта : Това е чисто нов аксесоар за прибиране на реколтата, баня с червена череша четка за тоалетна 2020 година.

Подробности

Подобни продукти в категория