• Новинка
Sosoport Перла Гривна, Формовани от Каучук за телефон, Гривна: Розова Перла, на Бродирани Мъниста Верижка за мобилен телефон, Ключодържател за телефон, Анти-Изгубен Вис?

Sosoport Перла Гривна, Формовани от Каучук за телефон, Гривна: Розова Перла, на Бродирани Мъниста Верижка за мобилен телефон,

BGN 3.92
Налично
Налично

Този елегантен ключодържател за мобилен телефон от мъниста красив и красочен, с добри декоративни ефектилесно се прикрепва към чехлу за телефон, който е лесен за декорация и практичен предмет. широко използвани в електронни и аксесоарите, лични карти, фотоапарати, мобилни телефони, USB-дискове, MP3 и т., Можете да го носите на китката си, за да не се повреди или да не загуби своите висящи предмети, както и да осигури безопасността на собственост по всяко време.Лек и малък, този каишка толкова практичен и удобен, че можете да го използвате като каишка за телефон.Описание Вие все още търсите красиво бижу за телефон?Елате и погледнете този продукт. продуктът се произвежда от висококачествени материали.Мъниста нежни форми придават много нежен вид.Цвят наситен, ярък и в същото време красиви.Дайте това на своите добри приятелки като подарък, те ще бъдат много щастливи.Характеристики - Цвят : Случаен цвят;- Материал : полимерна глина, култивирани перли, акрил;- Размер : 14. 20 инча; Осъществяване включва 1 × каишка за телефон.

Подробности

Подобни продукти в категория