• Новинка
Силиконови калъфи–държачи за пустышек (2 опаковки) – Във всеки едновременно се поставя по 2 на биберон - Специално разработени за пустышек всички марки (сив)

Силиконови калъфи–държачи за пустышек (2 опаковки) – Във всеки едновременно се поставя по 2 на биберон - Специално разработени за

BGN 2.00
Налично
Налично

✪【ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН дизайн ОТ QUALEAP】- Силиконов титуляр за пустышек QUALEAP е предназначен за съхранение на пустышек всякакви маркиЕдновременно може да се запази 2 биберон!. ✪【Хранително-вкусовата СИЛИКОН】- Произведен от висококачествен 100% хранително силикон.Не съдържа BPA, PVC, олово и фталатов. ✪【Удобна каишка】- Каишка можете лесно да прикачите към чанта за памперси, колички, автокреслу, бебешко легло и т. ✪【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 - Лесен за почистване е задължително!Просто почистете го с мек сапун и вода, това е толкова просто!Може да се мие в съдомиялна машина!Дезинфектант също е сигурно!. ✪【Идея за подарък на 2 опаковки】 - получавате 2 опаковки за притежателите на пустышек QUALEAP различни цветове. гаранция за качество от 1 година.Силиконов калъф титуляр QULEAP е предназначен за пустышек всички марки.Ние се стремим да се създаде модерен, но функционални продукти.Седалките за пустышек осигуряват модерен, но удобно съхранение на детски пустышек.

Подробности

Подобни продукти в категория