• Новинка
Southerns Lighting Невидим вентилатор на Тавана 36 Инча с Трикольор Замяна Подсветка на Дистанционното управление 6-Стъпка вентилатор на Тавана Полилей Прибиращ с 4 Остриет?

Southerns Lighting Невидим вентилатор на Тавана 36 Инча с Трикольор Замяна Подсветка на Дистанционното управление 6-Стъпка вентилатор на

BGN 0.67
Налично
Налично

Диаметър на малкия монтаж на таван фенове с подсветка от 36 инча при разгънат вентилатора и 16 инча при отведении перката на гърбаКомплектът включва два опускных прът, един 4,7 инча, друг 9,8 инча, можете да изберете един за инсталиране. 3-Цветен замяна led лампа и 6-степенна скоростна кутия : най-Добрият заден вентилатор на тавана Включва 3 цвята светлина, бяла светлина/неутрална светлина/ топла светлина, може да се промени, за да създаде друга атмосфера с помощта на дистанционно управление.Висока яркост, ниска консумация на енергия и дълъг живот.Скоростта на вентилатора може да се регулира с помощта на превключвател 1-2-3-4-5-6 с 6-степенна скоростна кутия.Остриета от ABS пластмаса автоматично се издигаха и се поставят вътре при включване и изключване. Настройка на таймер за 1 час, 2 часа, 4 часа на разположение с помощта на дистанционно управление.Невидим вентилатор на тавана с акрилни абажуром с дистанционно управление, 4 прозрачни с акрилни ножове, 6-стъпка превключвател, тиха работа на двигателя, не създава шум, за подобряване на качеството на съня.През лятото полилей с вентилатор на тавана може да охлади помещението, а през зимата да го поддържа сух. Прибиращи вентилатори и led полилей 2 в 1. За пари на един и същи продукт може да се купи Функция на използване на двата продукта, е много икономично.Нашите вентилаторните тела оригинални, индивидуални, красиви и са подходящи за всички видове декоративни стилове.Ако Украсите нашите Невидими вентилатори у дома, за това Заговорят семейство и приятели."Outrigger" вентилатор на тавана е подходящ за всички помещения : хол, спалня, трапезария, кухня, фоайе, коридор, офис, стая за гости, кабинет, детска стая и т.
Ако имате някакви проблеми по време на закупуване, инсталиране и употреба, моля незабавно се свържете с нашите продавачи, ние ще ви отговорим за първи път. диаметър на малкия монтаж на таван фенове с подсветка от 36 инча при разгънат вентилатора и 16 инча при отведении перката на гърба.Комплектът включва два опускных прът, един 4,7 инча, друг 9,8 инча, можете да изберете един за инсталиране. 3-Цветен замяна led лампа и 6-степенна скоростна кутия : най-Добрият заден вентилатор на тавана Включва 3 цвята светлина, бяла светлина/неутрална светлина/ топла светлина, може да се промени, за да създаде друга атмосфера с помощта на дистанционно управление.Висока яркост, ниска консумация на енергия и дълъг живот.Скоростта на вентилатора може да се регулира с помощта на превключвател 1-2-3-4-5-6 с 6-степенна скоростна кутия.Остриета от ABS пластмаса автоматично се издигаха и се поставят вътре при включване и изключване. Настройка на таймер за 1 час, 2 часа, 4 часа на разположение с помощта на дистанционно управление.Невидим вентилатор на тавана с акрилни абажуром с дистанционно управление, 4 прозрачни с акрилни ножове, 6-стъпка превключвател, тиха работа на двигателя, не създава шум, за подобряване на качеството на съня.През лятото полилей с вентилатор на тавана може да охлади помещението, а през зимата да го поддържа сух. Прибиращи вентилатори и led полилей 2 в 1. За пари на един и същи продукт може да се купи Функция на използване на двата продукта, е много икономично.Нашите вентилаторните тела оригинални, индивидуални, красиви и са подходящи за всички видове декоративни стилове.Ако Украсите нашите Невидими вентилатори у дома, за това Заговорят семейство и приятели."Outrigger" вентилатор на тавана е подходящ за всички помещения : хол, спалня, трапезария, кухня, фоайе, коридор, офис, стая за гости, кабинет, детска стая и т.
Ако Имате някакви проблеми по време на закупуване, инсталиране и употреба, моля незабавно се свържете с нашите Продавачи, ние ще Ви отговорим за първи път.

Подробности

Подобни продукти в категория