• Новинка
10 бр. Набиране на Карбид Чеп, Диаметър на рязане 1/4 Диаметър на опашка 1/4 (6 мм), Двоен Набор на Карбид Ротационни Чеп за Пробиване, Резби в метал, Полиране, Гравиране, П?

10 бр. Набиране на Карбид Чеп, Диаметър на рязане 1/4 Диаметър на опашка 1/4 (6 мм), Двоен Набор на Карбид Ротационни Чеп за

BGN 15.80
Налично
Налично

【Подобрен материал】 е Изработен от термообработанного волфрамов карбид, твърдост което може да достигне HRC70, остър и здрав до 10 пъти по-висока дълготрайност на режещия от бързорежеща стомана, 200 пъти по-голяма дълготрайност на малкия кръг.Разходите за цялостна обработка могат да бъдат намалени с около 10 пъти. 【Корона с два отрязани】 Конструкция с двоен нарязани има редиците на режещи зъби, изрязани в две пресичащи посоки за бързо отстраняване на материал и по-груби довършителни работи.Най-популярният избор за бързо премахване на stpck с въглеродна и неръждаема стомана. 【Широко приложение】 е Широко използван за обработка на метали, производство на инструменти, конструиране на модели, за дърворезба, бижута, заваряване, заваряване, леене, облекчаване на чеп, шлифоване, прехвърляне на цилиндровата глава и скулптура.Тук се включват Органът семинари, Работилници за производство, Спирачни работилници, Промишлени магазини, Производителите на матрици. 【Лесна употреба】 Набор от карбид чеп от 10 бр. с размер джолан 1/4 инча, съвместим с повечето машини на машини или на ротационни инструменти.Подходящ за всички нива на квалификация : това е необходим комплект за ключари и ентусиасти, които често се почистват заварки или работят с метал. Лесно да се вземе в ръце и да се използват, той е сигурен и надежден. 【Изискана опаковка 】 : Видий на ротационен разменяйте опаковани в красива преносим калъф, винаги да се съхранява в чистота и удобство.Кутия с висока текстура за транспорт и защита - незаменим комплект за приятели и роднини, които работят на дървото и са ентусиасти.Продава се ALLmuis, за нас е голяма чест да ви служи, купувайте си с увереност. 【Подобрен материал】 е Изработен от термообработанного волфрамов карбид, твърдост което може да достигне HRC70, остър и здрав. до 10 пъти по-висока дълготрайност на режещия от бързорежеща стомана, 200 пъти по-голяма дълготрайност на малкия кръг.Разходите за цялостна обработка могат да бъдат намалени с около 10 пъти. 【Корона с два отрязани】 Конструкция с двоен нарязани има редиците на режещи зъби, изрязани в две пресичащи посоки за бързо отстраняване на материал и по-груби довършителни работи.Най-популярният избор за бързо премахване на stpck с въглеродна и неръждаема стомана. 【Широко приложение】 е Широко използван за обработка на метали, производство на инструменти, конструиране на модели, за дърворезба, бижута, заваряване, заваряване, леене, облекчаване на чеп, шлифоване, прехвърляне на цилиндровата глава и скулптура.Тук се включват Органът семинари, Работилници за производство, Спирачни работилници, Промишлени магазини, Производителите на матрици. 【Лесна употреба】 Набор от карбид чеп от 10 бр. с размер джолан 1/4 инча, съвместим с повечето машини на машини или на ротационни инструменти.Подходящ за всички нива на квалификация : това е необходим комплект за ключари и ентусиасти, които често се почистват заварки или работят с метал.

Подробности

Подобни продукти в категория