• Новинка
Закачалки За дрехи MABEK 4шт 360 Градуса Въртяща се Сгъваема Кука Самоклеящийся 180 Градуса Вертикално Панти Кука, с монтиран на стената Кука Закачалка за Врата на Кухне?

Закачалки За дрехи MABEK 4шт 360 Градуса Въртяща се Сгъваема Кука Самоклеящийся 180 Градуса Вертикално Панти Кука, с монтиран на стената

BGN 9.65
Налично
Налично

✯Организирайте и се съхранява блузи, ризи, панталони, поли, рокли, шалове, палта и още много други с помощта на тези перфектни закачалки * В пакета ще бъде 4 непромокаеми поставяне на куката, може да се готви резервни, които да споделите със семейството си и съседите по стая, или можете да ги използвате сами за ежедневна употреба. * Завъртане на конструкцията на 360 градуса, не се притеснявайте за това, че куката се заби в грешна посока, свързващ прът на куката може да се върти на 360 градуса в самолета, на куката може да бъде гъвкаво се сменят в съответствие с реалните нужди и проблемът лек наклон куката добре решен. * Нашият водоустойчив сгъваема кука е вертикален завой на 180 градуса и е самоклеящимся, така че да можете лесно да го там, където трябва, като куката монтаж на таван, напълно да се използва пространството под тезгяха, например, маси и шкафове, подредени вашите купчина Върху масата, пълна бъркотия, да се поддържат чисти. ✯ Максимално запазване на място благодарение на компактния си дизайн и се насладете на чист успокояващ ефект си шкафове. ✯Организирайте и се съхранява блузи, ризи, панталони, поли, рокли, шалове, палта и още много други с помощта на тези перфектни закачалки. * В пакета ще бъде 4 непромокаеми поставяне на куката, може да се готви резервни, които да споделите със семейството си и съседите по стая, или можете да ги използвате сами за ежедневна употреба. * Завъртане на конструкцията на 360 градуса, не се притеснявайте за това, че куката се заби в грешна посока, свързващ прът на куката може да се върти на 360 градуса в самолета, на куката може да бъде гъвкаво се сменят в съответствие с реалните нужди и проблемът лек наклон куката добре решен. * Нашият водоустойчив сгъваема кука е вертикален завой на 180 градуса и е самоклеящимся, така че да можете лесно да го там, където трябва, като куката монтаж на таван, напълно да се използва пространството под тезгяха, например, маси и шкафове, подредени вашите купчина Върху масата, пълна бъркотия, да се поддържат чисти.

Подробности

Material:
ABS
Color as shown:
Size:
as shown
Package Included:
4 x swivel hooks :

Подобни продукти в категория