• Новинка
Пречистване на Четка за Тоалетна Държач За Тоалетна Четка Домакински Стенни Четка За Тоалетна Баня С Дълга Дръжка Мека Четка За Почистване на Косата Съвременен Тв?

Пречистване на Четка за Тоалетна Държач За Тоалетна Четка Домакински Стенни Четка За Тоалетна Баня С Дълга Дръжка Мека Четка За

BGN 1.67
Налично
Налично

Аксесоари за баня, използвани в съвременните домовеЛесен за поддържане и почистване. ?? Материал : Тази четка за тоалетна е направена от висококачествен материал TPR + неръждаема стомана + пластмаса, която може дълбоко да изтривате боклук в тоалетната. ?? Размер : 3,9 х 15,7 инча Продукт красива и щедра, на нова форма, фина изработка, лесно и практично, а също и притежава висока почистване на лента. ?? Употреба : Изключително подходящ за жилищни помещения, баня, общежития, квартири, фирми, търговски и промишлени цели и т., за да направите вашата баня по-чисти. ?? Високоефективен глава на четка : четина плътен и много здрав.Четината не са прекалено меки и не са твърде строги.Почистване на тоалетната чиния от боклук, не нараня повърхността на тоалетната чиния.Аксесоари за баня, използвани в съвременните домове.Лесен за поддържане и почистване. ?? Материал : Тази четка за тоалетна е направена от висококачествен материал TPR + неръждаема стомана + пластмаса, която може дълбоко да изтривате боклук в тоалетната. ?? Размер : 3,9 х 15,7 инча Продукт красива и щедра, на нова форма, фина изработка, лесно и практично, а също и притежава висока почистване на лента. ?? Употреба : Изключително подходящ за жилищни помещения, баня, общежития, квартири, фирми, търговски и промишлени цели и т., за да направите вашата баня по-чисти. ?? Високоефективен глава на четка : четина плътен и много здрав.Четината не са прекалено меки и не са твърде строги.Почистване на тоалетната чиния от боклук, не нараня повърхността на тоалетната чиния.

Подробности

Подобни продукти в категория