• Новинка
Rivexy 10 X Сребърни S-образни Куки за окачване на растения, S-образни куки за окачване на дрехи, S-образни куки от неръждаема стомана за по-тежки условия на експлоатация, ?

Rivexy 10 X Сребърни S-образни Куки за окачване на растения, S-образни куки за окачване на дрехи, S-образни куки от неръждаема стомана

BGN 3.16
Налично
Налично

За тенджери, тигани, плешки и кухненски принадлежностиЗа окачване на пердета за душата или кърпи.За ексфолианти за баня, четки и препарати за почистване.За инсталиране на стайни растения и цветя. ? 【ПРОСТА ОРГАНИЗАЦИЯ】 : — Загрижени за изправност, се занимава вашето ограничено пространство?Не повече.Куки Rivexy S за висящи растения са отлични органайзерами и хранилище за кухня и вашите ежедневни дела.Сега можете спокойно да се мотае всичките си аксесоари, без никакви проблеми с помощта на тези гаражни куките на вашия сверхпрочный багажник.Моля, изберете внимателно размера на куките.Ако тези куки изглеждат повече, отколкото е необходимо, изберете по-малък размер в нашия магазин. ⚠️【S-образна форма】 : — Нашите куки Rivexy S има по-големи дупки в двата края на куки, за да се гарантира, че те са подходящи за всички видове каботажните за тенджери и стенни водачи и могат без проблеми да задържи всички тежки инструменти, тенджери, чаши и тави. ?【МНОГОЦЕЛЕВИ】 : — С помощта на висящи куки Rivexy S ще можете да организирате вашата кухня, спалня, санитарен възел, двор и навес за инструменти.Тези метални закачалки ще ви помогнат да се мотае всичко, като се започне от тежките тенджери и тигани, всекидневни дрехи, растения за стойка за саксии, инструменти на рафта с куки и посуда.Най-добрите s-образни кукички за закачане на дрехи. ?【ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО】 : — Изработени от висококачествена неръждаема стомана s-образни куки Rivexy S-образна форма ще позволи без проблеми назначени тежки инструменти и аксесоари на век.Тези тежкотоварни s-образни куки са идеални за гардероба, висящи саксии, куки за чаши, закачалки за тенджери и куката за растенията. ?【СЪВЪРШЕНСТВО】 : — Щастието на клиентите е наш основен приоритет!Куки Rivexy S са проектирани така, че нашите клиенти са получавали отлично съотношение на цена и качество за парите си.Правете покупки със сигурност, нашият екип поддръжка на клиентите с вас 24/7, за да ви помогне с всякакви въпроси!.

Подробности

Подобни продукти в категория