• Новинка
Лъскав Нож за копитата на Кон с Практичен Извито Острие, Дървена Отварачка за Ковачество за Коне (на Дясната ръка, с едно острие)

Лъскав Нож за копитата на Кон с Практичен Извито Острие, Дървена Отварачка за Ковачество за Коне (на Дясната ръка, с едно острие)

BGN 1.67
Налично
Налично

Материал дръжка : Дръжка е изработена от бук, с отлично материал, устойчив и износостойкогоДръжката лесно падат от ръцете, което е много практично.Ергономична дървена дръжка : Ергономична дървена дръжка удобен за хващане и използване.Подходящи за професионално и непрофесионално използване.Заоблен дизайн ножове : Нож на копита, предназначени с извито острие и остър нож, за да копита помага за подобряване на ефективността на работа.Добро качество на изработката : изящна изработка, красив външен дизайн, малък и портативен размер, осигуряващ ви е чудесен опит за използване.Сфера на приложение : Нож за копитата на кон, подходящи за малки и обикновени коне, а също и за подков.Размер на ножа за копитата - 22,5x3,5 см / 8,9x1,4 инча. Дължина на острието - 7,8 см / 3. Заоблен дизайн ножове : нож на копита, предназначени с извито острие и остър нож, за да копита помага за подобряване на ефективността на работа. Ергономична дървена дръжка : Ергономична дървена дръжка удобен за хващане и използване.Подходящи за професионално и непрофесионално използване. Материал дръжка : Дръжка е изработена от бук, с отлично материал, устойчив и износостойкого.Ръкохватка не е толкова лесно да падне от ръката, което е много практично. Сфера на приложение : Нож за премахване на конски копита, подходящи за малки и обикновени коне, а също и за подков.Размер на ножа за копитата-22,5x3,5 см /8,9x1,4 инча. Дължина на острието - 7,8 см /3. Добро качество на изработката : изящна изработка, красив външен дизайн, малък и портативен размер, осигуряващ ви е чудесен опит за използване.Параметри : Тип на продукта : Нож за копита Материал : Стомана + бук Размер на продукта : прибл. 22,5x3,5 см/8,9x1,4 инча Дължина на острието : приблизително 7,8 см/3,1 Цвят : както е показано на снимката Тегло : прибл. 150 г / 5,3 унции Как да използвате : Можете да го използвате директно, като хванете дръжката.

Подробности

Item Type:
Hoof Knife
Material:
Steel + Beech
Product Size:
Approx. 22.5x3.5cm / 8.9x1.4in
Blade Length:
Approx. 7.8cm / 3.1in
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 150g / 5.3oz
How to Use:
You can use it directly after holding the handle.:
Package List:
1 x Hoof Knife:

Подобни продукти в категория