• Новинка
Lumary 4-Инчов умен-вградени лампа 9 W 810ЛМ, Ултра-интелигентен led лампа с J-Box RGBWW, Безконтактно led-вградени лампа, работещ с дистанционното управление на/Alexa/Google Assistant/Siri, 1 ?

Lumary 4-Инчов умен-вградени лампа 9 W 810ЛМ, Ултра-интелигентен led лампа с J-Box RGBWW, Безконтактно led-вградени лампа,

BGN 23.33
Налично
Налично

【 Гласова чип безопасно за инсталация при непосредствен контакт с изолация; led технология с подсветката по краищата осигурява равномерно осветлениеСвържете Jbox към кабел и използвайте извити щипки за лесно, сигурно и бързо фиксиране на вградените led лампи на тавана. 【Вградени led осветителни тела Lumary Smart Wi Fi - използването на връзка към приложението】 ① Изтеглете приложение Lumary и се насладете на интелектуален на горивото.② Повторете включване и изключване на вградените led осветителни тела Smart Wi Fi 3 пъти, за показател мигал в режим на сопряженного Wi-Fi интернет.③ Кликнете върху "Добавяне на устройства" на начална страница, както и хъб автоматично ви свързва.забележка : Wi-Fi поддържа 2.④ При повторно включване на функцията памет ще запази последно избраната от вас настройка, капка не му трябва. 【Управлението на приложение Lumary】 Изтегляне на приложение Lumary, просто легнете на дивана и да можете лесно да управлявате всички функции на вградения интелигентен осветление Lumary с помощта на приложението, докато се наслаждавате на удобството и удоволствието от интелигентно осветление.Забележка : може да се поддържа само Wi-Fi с честота 2,4 Ghz. 【Функция памет】 Черно-вградени лампа с функция за памет, при повторно включване на функция ще остане на една и настройка, която сте избрали миналия път, отменя не се изисква. 【Лесна инсталация】 Осветителни тела Lumary black 4 инча са много лесни за инсталиране.Изрежете отвор в тавана с помощта на шаблон с диаметър 110 мм, свържете Jbox към кабел и с помощта на пружинен затягане я закрепете на тавана.Ултра-тънък корпус, подходящ за модернизация на открито и нова тапицерия.Ако имате много малко пространство под тавана, тази лампа ще бъде вашият първи избор. 【Следпродажбено обслужване】 Lumary разполага с професионален екип на гаранционно обслужване, ако имате някакви проблеми при следващо използване, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние своевременно ще ви осигурим техническа поддръжка.

Подробности

Подобни продукти в категория