• Новинка
LLKUANG Автомобили Външна Врата копчето Декоративна Хастар, Подходящи за Toyota Tacoma 2015-2022 ABS Врата копчето Защитна Подплата Външни Аксесоари (ярко-черен, капак, дръжка)

LLKUANG Автомобили Външна Врата копчето Декоративна Хастар, Подходящи за Toyota Tacoma 2015-2022 ABS Врата копчето Защитна

BGN 1.33
Налично
Налично

?【Приложими модели】Тази капачка на дръжката на вратата е предназначена за Toyota Tacoma 2015-2022Моля, отделете известно време на проверка на разпоредбите на закрепване, както и съвместими модели и години на освобождаването на на този на продукта, преди да закупят в случай, че продуктът не е подходящ. ?【Материал】 100% чисто нов и високо качество ABS-пластмаса, повърхността е гладка, не избледняват, устойчив на високи температури, здрав, няма ръжда и не се драска, което осигурява максимална здравина и издръжливост при продължителна употреба. ?【Здрав стъпка 2.Уверете се, че сте нагрели както аксесоари, така и панделка на капака; Стъпка 3.След изсъхване на алкохол или вода махнете защитното фолио с двустранна лента на гърба на продукта. Поставете аксесоарите в подходяща позиция и натиснете ги с ръка, за да те стават по-издръжливи. ?Внимание : Тъй като един и същ модел на превозното средство може да бъде по-различен начин направено в различни страни.Моля, уверете се, че част от колата прилича на нашата картинка, в противен случай тя не може да се използва, ако има някакви различия, моля, свържете се с нас преди да купите, благодаря! ? На помещение и включва : 4 бр. капачка на дръжката на вратата, LLKUANG ПРИ LLKUANG има други универсални аксесоари за интериора, моля, подробно да разгледате нашия магазин.Ще намерите повече автомобилни аксесоари по ваш вкус, благодаря ти!.

Подробности

Подобни продукти в категория