• Новинка
Стандартни ножове, за да аэрохоккея и шайби 2 размери 2.5 инча за деца, 2,95 инча за възрастни, Отлични дръжки за врата, Повдигачи, Сменяеми Аксесоари за игрални маси (4-к?

Стандартни ножове, за да аэрохоккея и шайби 2 размери 2.5 инча за деца, 2,95 инча за възрастни, Отлични дръжки за врата, Повдигачи,

BGN 0.33
Налично
Налично

Ние предлагаме на шайби 2 размера : 4 малки шайби са с диаметър 25 инча, както и 4 големи шайби - диаметър 2,95 инча.Ножовете са с диаметър 3,75 инча и височина от 2,5 инча.Подходящ за повечето стандартни маси за аэрохоккея.Материал : пластмаса Цвят : червен. Изработен е от изключителен материал ABS, упорит до сколам, с висока удар.Шайби за аэрохоккея са прости и имат приятен тегло, така че те добре се плъзгат.Бонус : 1 чанта от съвсем малък за съхранение на шайби за аэрохоккея.Ние предлагаме на шайби 2 размера : 4 малки шайби са с диаметър 2.5 инча, както и 4 големи шайби - диаметър 2,95 инча.Ножовете са с диаметър 3,75 инча и височина от 2,5 инча.Подходящ за повечето стандартни маси за аэрохоккея.Материал : пластмаса Цвят : червен. Изработен е от изключителен материал ABS, упорит до сколам, с висока удар.Шайби за аэрохоккея са прости и имат приятен тегло, така че те добре се плъзгат.Бонус : 1 чанта от съвсем малък за съхранение на шайби за аэрохоккея. Този комплект от 8 шайби и 4 плъзгачи, идеален за подмяна на всички стари износени или загубена екипировка за аэрохоккея!За повечето хора има 2 различни размера.Малка по размер (2,5 инча в диаметър), за деца, голям размер (2,95 инча в диаметър) за възрастни. Ярко-червен цвят, което ги прави лесно забележими на фона на бялата плотове за аэрохоккея. Тези ергономични нападатели осигуряват комфортно усещане и подобряват цялостното впечатление от играта, дори по време на интензивна игра на масата. Нашият набор от шайби и нападатели серия Pro е изработен от изключителен материал ABS, предназначени за това, за да издържат на дълъг игри за настолен масата без чипс и пукнатини.

Подробности

Подобни продукти в категория