• Новинка
Детско Месечно Одеяло с Забележителност, Щъркел, Переноска За Новородено, Фланелевое Флисовое Одеяло Неутрален Цвят, Унисекс, За по-Малките Момчета, За Малки Момич?

Детско Месечно Одеяло с Забележителност, Щъркел, Переноска За Новородено, Фланелевое Флисовое Одеяло Неутрален Цвят, Унисекс, За

BGN 2.67
Налично
Налично

❤ 100% Мек полиестер руно от премиум-клас ❤Запечатлейте скъпоценни спомени : Това е пушистое детско одеало унисекс monthly milestone за момичета и момчета идеален за снимки-дневници, досиета Insta или общ семеен албум!Той е не само мека, но и създава приятен фон за наблюдение на първата година от растежа на вашето дете.Насладете се на тази първа година с нашите одеялата е 12 месеца. ❤Перфектен размер и дебелина : Нашето индивидуално детско одеало с размер 40 x 60 см идва с 2 фетровыми основи.Дебелината му е около 300 гориво, което е по-дебел от повечето други одеяла milestone.Това е леко и по-безопасно устройство за заснемане на прекрасни снимки за вашето дете. ❤Идеален подарък за душата на детето : Ако търсите идеалният подарък за такъв повод, като детски душ или всяко друго събитие, посветено на раждането на детето или нова майка.Вие вече сте намерили този перфектен подарък!!!. ❤Детско одеало milestone също може да се използва като покривки за легло за хранене, детска пеленального одеяла, своята практика за колички и т. 1) 100% Мек полиестер руно от премиум-клас 2) Запазете спомените : Това е пушистое детско одеало milestone в стил унисекс за момичета и момчета идеален за снимки-дневници, Insta stories или общ семеен албум!Той е не само мека, но и създава приятен фон за наблюдение на първата година от растежа на вашето дете.Насладете се на тази първа година с нашите одеялата е 12 месеца. 3) Перфектен размер и дебелина : Нашето индивидуално детско одеало с размер 60 х 40" идва с един цветен венец.Дебелината му е около 300 гориво, което е по-дебел от повечето други одеяла milestone.Това е леко и по-безопасно устройство за заснемане на прекрасни снимки за вашето дете. 4) Идеален подарък за душата на детето : Ако търсите идеалният подарък за такъв повод, като детски душ или всяко друго събитие, посветено на раждането на детето или нова майка.Вие вече сте намерили този перфектен подарък! 5) Детско одеало milestone също може да се използва като покривки за легло за хранене, детска пеленального одеяла, своята практика за колички и т.

Подробности

Подобни продукти в категория