• Новинка
Chiloskit 10ШТ Професионална Пила за Пробиване на ноктите, Буферна Силиконов Накрайник за Полиране и почистване на ноктите, Джолан 2,35 мм (синьо (800 #))

Chiloskit 10ШТ Професионална Пила за Пробиване на ноктите, Буферна Силиконов Накрайник за Полиране и почистване на ноктите, Джолан 2,35

BGN 6.10
Налично
Налично

Тази опесъчаване корона е изработена от силикон и диамантения прах, тя е много мека и може да се използва за полиране на много гладки повърхностиИзработен е от висококачествен материал, който се инсталира на машина, е много издръжлив на употреба.Ефективно премахва омертвевшую кожа и мазоли, изключително практични за употреба. -Идеалният инструмент за маникюр : идеален за шлифоване, полиране и почистването на естествени и изкуствени нокти.Това е професионална тренировка за ноктите се препоръчва за употреба в салони и любителите на нийл арт. Карета перална корона различни цветове е задължително, можете да изберете според предпочитанията. Джолан 2,35 мм Материал : неръждаема стомана, силикон Количество : 10 бр. Подарък : 800 #.Тази опесъчаване корона е изработена от силикон и диамантения прах, тя е много мека и може да се използва за полиране на много гладки повърхности.Изработен е от висококачествен материал, който се инсталира на машина, е много издръжлив на употреба.Ефективно премахва омертвевшую кожа и мазоли, изключително практични за употреба. -Идеалният инструмент за маникюр : идеален за шлифоване, полиране и почистването на естествени и изкуствени нокти.Това е професионална тренировка за ноктите се препоръчва за употреба в салони и любителите на нийл арт. Няколко цвята полировальной глави не са задължителни, можете да изберете според предпочитанията. Джолан 2,35 мм Материал : неръждаема стомана, силикон Количество : 10 бр. Подарък : 800 #. Технически характеристики : Вид на продукта : Силикон тренировка за шлифоване на ноктите Материал : неръждаема стомана, силикон Количество : 10 бр. Подарък : 800 # Размер : прибл.5/3 x 3 инча Тегло : прибл.25 г Осъществяване Списък : 10x Силикон тренировка за рязане на ноктите.

Подробности

Подобни продукти в категория