• Новинка
Cabilock Бутилки за Шампоан за Пътуване Опаковка Течен Сапун 304 Бутилка за Лосион От Неръждаема Стомана, Бутилка за Емулсия, Бутилка за пяна, дозиране система за Измива?

Cabilock Бутилки за Шампоан за Пътуване Опаковка Течен Сапун 304 Бутилка за Лосион От Неръждаема Стомана, Бутилка за Емулсия, Бутилка

BGN 2.67
Налично
Налично

Преносим и лек, лесен за переноске, подходящи за дома, офиса, къмпинг и т Помпа е добра воздухонепроницаемостью, поради което протече лесно.Обикновен и декоративен, подходящ за повечето орнаменти в стил у дома.Удобен за съхранение лосион, душ гел, шампоан, гел за ръце и т. за Еднократна употреба, издръжливост и дълъг експлоатационен срок.Преносим и лек, лесен за переноске, подходящи за дома, офиса, къмпинг и т. Помпа е добра воздухонепроницаемостью, поради което протече лесно.Обикновен и декоративен, подходящ за повечето орнаменти в стил у дома.Удобен за съхранение лосион, душ гел, шампоан, гел за ръце и т. за Еднократна употреба, издръжливост и дълъг експлоатационен срок.Описаниевы търси бутилка с шум?Ако е така, то нашата бутилка с шум внимателно подготвена за вас.a за нанасяне на лосион и друга козметика.Водоустойчив, за многократна употреба и издръжлив.един от най-добрите варианти за вас.Голям обем, може да се използва в продължение на дълго време, добавяне на емулсия на един път, спестявайки задължения и усилия.Характеристики Материал : Неръждаема стомана. -Обем на резервоара : 350 мл - Портативен и лек, лесен за носене, подходящи за дома, офиса, къмпинг и т. - Помпата е добра герметичностью, поради което протече лесно. - Най-лесният и декоративни храсти, подходящи за повечето орнаменти в стил у дома. - Удобна за съхранение на лосион, душ гел, шампоан, гел за ръце и т. - използването на многократна употреба, издръжливост и дълъг експлоатационен живот.Пратката включва 1 флакон с дозатор за лосион.

Подробности

Подобни продукти в категория