• Новинка
Zerodeko 2 Комплекта с Парите Голям Притежателя Тава Шкаф Xxcm Iron Калъф За съхраняване на парични средства и акредитивни Сейф Сгъсти Кутия за Дреболии Малки Ценности Фай?

Zerodeko 2 Комплекта с Парите Голям Притежателя Тава Шкаф Xxcm Iron Калъф За съхраняване на парични средства и акредитивни Сейф Сгъсти

BGN 24.84
Налично
Налично

Защитен калъф за сметка на данни- ??Можете да го използвате за съхранение на дребни предмети, ключове, картички, бижута, монети, метален ковчег за украшения-изящна изработка, това е един прекрасен подарък за вашите семейства и приятели.НЕСГОРАЕМЫЙ касов КУТИЯ - Можете да го използвате за съхранение на малки предмети като ключове, картички, бижута, монети.КАСОВ кутия С ключалка - касов кутия за малки плащания, подходящо за много цели, например, у дома, в училище или в офиса.КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - дизайн с лесен за управлението на замъка.Главният вход се затваря плавно, лесен за използване, лесно се отваря.Осъществяване списък 2 x кутия за съхранение, 4 x ключове Характеристики -Материал : Желязо кутия за съхранение-Цвят : черен Титуляр за пари -по-Малко, отколкото някои, но достатъчно голям, за да съхранявате всички необходими ви пари, това е идеалният размер за ежедневна употреба желязна спестовната банка. -Компактен парични регистър автомобилът осигурява достатъчно пространство за съхранение на пари, монети, ценни бижута, часовници и т. Контейнер за съхранение на ключове. -Подходящ за съхранение на сметки, монети, чекове и платежни.Идеална закрывающаяся кутия за фестивали парични регистър кутия с ключалка. - дизайн с лесен за управлението на замъка.Сигурно главният вход се затваря, лесен за използване, лесно се открива реколта малка кутийка за пръстени. -Размер : около 15,00 X12,00 X8,00 см /5,89 X4,72 X3 кутия за съхранение. -Изящна изработка изработката на нашите продукти ви гарантира дълъг живот и деликатни детайли железен контейнер.Информация за стоки, Огнеупорна паричен кутия Ще останете доволни от този полезен железен футляром.Паричен кутия с ключалка Тънка работа и добър материал, желязната кутия е много практичен за организиране на тези случайни елементи, които лесно се губи. метална кутия за украшения Това запирающийся желязната кутия, който се отличава с компактен и богат набор от функции.

Подробности

Подобни продукти в категория