• Новинка
Титуляр дървена восъчни конци на 4 реда За Шиене Восъчни конци-Часова фина работа за съхранение на восъчни конци за шалове на кожата - (Цвят: Style1)

Титуляр дървена восъчни конци на 4 реда За Шиене Восъчни конци-Часова фина работа за съхранение на восъчни конци за шалове на кожата -

BGN 3.00
Налично
Налично

Цвят : Стиль1 Материали : Изработена от масивно дърво бук, тази поставка за восъчни нишки която е здрава, трайна и има дълъг срок на служба. Употреба : с помощта на сложна технология за производство на дървени поставки за конци е много подходящ за съхранение на восъчни конци. 4 броя : Поставка за восъчни конци има 4 реда за да отговори на различните нужди, ви позволява да съхранявате много от восъчни конци. Отличен избор : Отличен избор за направата на кожата, това е добър рафтове за съхранение на конци за ръчна работа с кожата. Материали : Изработена от масивно дърво бук, тази поставка за восъчни нишки която е здрава, трайна и има дълъг срок на служба. Употреба : с помощта на сложна технология за производство на дървени поставки за конци е много подходящ за съхранение на восъчни конци. 4 броя : Поставка за восъчни конци има 4 реда за да отговори на различните нужди, ви позволява да съхранявате много от восъчни конци. Отличен избор : Отличен избор за направата на кожата, това е добър рафтове за съхранение на конци за ръчна работа с кожата.Характеристики : 1. Материали : Изработена от масивно дърво бук, тази поставка за восъчни нишки която е здрава, трайна и има дълъг срок на служба. Употреба : с помощта на сложна технология за производство на дървени поставки за конци е много подходящ за съхранение на восъчни конци. 4 броя : Поставка за восъчни конци има 4 реда за да отговори на различните нужди, ви позволява да съхранявате много от восъчни конци. Отличен избор : Отличен избор за направата на кожата, това е добър рафтове за съхранение на конци за ръчна работа с кожата. Изящна изработка : благодарение на сложната технология на производство и тънък майсторство, това е чудесен подарък за любителите на ръкоделието.Технически характеристики : Вид на продукта : Дървен държач за восъчни нишки Материал изделия : Буковая Дърво Употреба : За съхранение на восъчни нишки съдържание на Пакета : 1 х дървен държач за восъчни нитей28 х сито Как да използвате : на Задната част на стелажи за восъчни нишки фиксиран, и стойка за восъчни нишки може да стои след разтягане Характеристики на продукта : Произход : Китай.

Подробности

Подобни продукти в категория