• Новинка
Бележник с опаковъчен лист. Уверете се, че всички предмети от първа необходимост опаковани. Бележник с контролния списък за пътуване. 6 x 8,5. 25 Листа с дебелина 80 кило?

Бележник с опаковъчен лист. Уверете се, че всички предмети от първа необходимост опаковани. Бележник с контролния списък за

BGN 5.60
Налично
Налично

БЪДЕТЕ ОРГАНИЗИРАТ : никога повече не забравяй четката за зъби, чифт чорапи или четка за коса с бележник Erin Condren Packing ListСега можете да съставят свой списък и да го провери два пъти, преди да стигне до крайната си дестинация!Губя повече време в създаването на спомени и по-малко за търсене на липсващите елементи.От СЪЩЕСТВЕНО ЗНАЧЕНИЕ за ПЪТУВАНЕ : Пътуване могат да бъдат придружени справедлива стойност на стрес.Бележник с опаковъчен лист създаден, за да помогне за облекчаване на стреса и да се уверите, че всичко необходимо да се вмести във вашия куфар.Отидете ли сте на бизнес пътуване или семейна почивка, този бележник ще ви освободи от стреса, свързан с опаковането на нещата.ПЛЪТНА ХАРТИЯ : В този бележник 25 листа плътна текст на хартия с тегло 80 килограма.Трайността на хартията гарантира, че ще можете да запишете всичко, което ви трябва, на едно удобно лист плавно и без усилия.Портативен размер : Размер на бележник с опаковъчен лист е 6 "x 8,5", което го прави преносим размер, който можете да носите със себе си, когато отивам на пазар в пътуване.Можете дори да го съхранява в своя сандък, за да се използва при опаковане в обратна страна на пътя!.ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ : notepad е проектиран и произведен изцяло в Съединените Щати.Голямо внимание към детайла, отделено на всеки етап на създаване, като се гарантира, че всеки бележник с опаковъчен лист отговаря на най-високите стандарти.От ежедневни, седмични и месечни проектанти до миниатюрни проектанти цели, дори испанските проектанти, тук има по нещо за всеки и във всеки стил.Открийте за себе си най-добрата организационна рамка за учители, ученици, малки деца и много други.Оптимизирани канцеларски материали, тефтери, проектанти и много други за стилен минималистичен.

Подробности

Подобни продукти в категория