• Новинка
Кабилок Над Вратата Закачалка за Кърпи, Декоративни Куки 9 бр. Над Вратата Декоративна Кука на Бвп Над Вратата на Куката Над Вратата Закачалка Врата Метална Кука На?

Кабилок Над Вратата Закачалка за Кърпи, Декоративни Куки 9 бр. Над Вратата Декоративна Кука на Бвп Над Вратата на Куката Над Вратата

BGN 40.69
Налично
Налично

желязоПодвесная закачалка за дрехи - Изработен от устойчив материал, който гарантира качество и дълготрайност.Кука за дрехи - за кухня, баня, спалня, гараж, шкафчета, офиси, фабрики и т. Врата закачалка-полк за вашата спалня, хол, кухня, баня и т. ще ви помогне да организирате дрехи, шапки, колани, кърпи и така нататък.Окачен на куката за кърпи - чудесен инструмент за поддържане на ред в стаята си.Закачалка за дрехи, за шапки - подходящ за захващане на палта, дрехи, шапки, чанти, чадъри и така нататък, може да се използва за спалня, всекидневна и т. Предпоставка включва 9 x врати куки Особености - Изработен от устойчив материал, който гарантира качество и дълготрайност. -Подходящ за захващане на палта, дрехи, шапки, чанти, чадъри и така нататък, може да се използва за спалня, всекидневна и т. - е Съвместима с всеки друг съвременен дизайн на домашен интериор, достатъчно здрав, за да продължи дълго време. - Размер : 17x10x7cm / 6.75in - Добър инструмент за поддържане на ред в стаята си. - Материал : желязо - Това може да ви спести много място, можете да го инсталирате на задната страна на вратата и в други по-малки помещения.Информация за продукта Е набор от 3 врати закачалки без перфорация, изработени от висококачествен материал, практичен и е трайна.Не е необходимо да чукат на вратата, така че повикване и дръжте го на чисто и чистота.Сверхпрочный дизайн го прави отличен за окачване на кърпи, шапки, пръстени за ключове и т. в продължение на дълго време.

Подробности

Подобни продукти в категория