• Новинка
Безжични Външни Камери за сигурност LongPlus, 2 комплекта Слънчеви камери за външно наблюдение, Цветно Нощно Виждане 1080P, Безжични Домашни охранителни Камери със слънч?

Безжични Външни Камери за сигурност LongPlus, 2 комплекта Слънчеви камери за външно наблюдение, Цветно Нощно Виждане 1080P, Безжични

BGN 101.26
Налично
Налично

? 2023 НОВ комплект за ЪПГРЕЙД : Комплект със слънчев панел, високоефективна слънчева панел за осигуряване на непрекъснато захранванеНЯМА нужда от захранващ кабел или кабелна мрежа.Акумулаторна камерата се зарежда благодарение на слънчеви панели от монокристални силициеви мощност 3 W, с висок коефициент на преобразуване на енергията при достатъчно слънчева светлина.Ако навън постоянно пасмурно️, ние ви препоръчваме да зареждате фотоапарат с помощта на зарядно устройство, за да се изчака за слънчев ден. ? Откриване на движение PIR и разпознаване на изкуствен интелект : безжична камера за сигурност Long Plus с напреднала технология за изкуствен интелект.Когато PIR сензор безжична камера за сигурност WIFI проследява движението, той може да разпознава хора / домашни любимци / превозни средства, с помощта на алгоритъм на изкуствения интелект приложения Long Plus и изпращане на уведомления на вашия смартфон i OS или Android.Аларма камера за външно наблюдение и светкавицата могат ефективно да изплаши крадци и да ви помогне проверка на посетителите на вашата врата. ? Камера за сигурност на 1080 P Full HD и цветно нощно виждане : ИНФРАЧЕРВЕНО осветление автоматично се включва и нощно виждане, качеството на картината е 1920 * 1080 P Full HD и двойно източник на светлина за режима нощно виждане при условия на слаба осветеност, за да можете да вижда в тъмното.Външна безжична камера за сигурност Long Plus за домашна сигурност поддържа широк ъгъл на видимост 124 градуса и предоставя двустранен аудиовызовы, което ви позволява лесно да поддържате разговор. ? Лесна инсталация и водоустойчив IP65 : безжична външна камера Long Plus може да бъде инсталиран на почти всяко място, като например в магазина, в офиса, дома, гаража, в двора, на открито, на закрито.Нашата безжична външна камера за сигурност на батерии, можете да персонализирате за 5 минути.Идва с крепежни винтове за лесна инсталация.

Подробности

Подобни продукти в категория