• Новинка
2 Опаковки на Детски играчки с дистанционно управление, Играчки за никнене на млечни зъби във форма на телевизия за деца 6-24 месеца, Силиконови Детски Играчки За ник?

2 Опаковки на Детски играчки с дистанционно управление, Играчки за никнене на млечни зъби във форма на телевизия за деца 6-24 месеца,

BGN 4.80
Налично
Налично

【Детска играчка с дистанционно управление】 : Това е творчески и практични детски играчки за никнене на млечни зъби, които могат да държи детето си далеч от този пулт за дистанционно управление, и на него вече не е нужно да се притеснявате за внезапно изключване на телевизора или невъзможността да се намери на дистанционното управление на телевизораИдеален за бебе като играчка за никнене на млечни зъби. 【- Добри детски играчки-прорезыватели】 : Тези играчки за никнене на млечни зъби са изработени от висококачествен 100% хранително силикон.Не е дразнеща миризма, не съдържа BPA, нетоксичен. Тестван лаборатория, призната CPSC.Това може да позволи на детето да се насладите на играта, майката да е уверена, дете щастлив!. 【Уникален дизайн】 : Тази играчка за никнене на млечни зъби, специално проектирана форма на дистанционно управление, което прави невъзможно за бебета да се разграничи истинското от фалшифициране.Вогнутый дизайн на обратната страна подобрява прилепване към устата си, още повече намалява чувството на дискомфорт на зъбите, а също така може да се използва като форми за бонбони, шоколад, кубчета лед.Тук ние имаме играчки за никнене на млечни зъби скоби-прорезывателями, които да закачите на дрехите на детето, за детските играчки не са паднали или не са изгубени. 【Да удовлетвори детско любопитство】 : Бебета винаги е интересно всичко, дистанционно управление и контролери игра може да повиши интереса на бебето и могат да играят определена роля в усмиряват дете, предотвратяване на смучене и дъвчене на пръстите, както и развиват добри навици за хигиена на устната кухина, да направят децата по-спокойни.Най-подходящ за детето 6-24 месеца. 【Лесно почистване】 : Преди първата употреба можете да го изплакнете с вода с висока температура, а при охлаждане се използва.След употреба можете веднага изплакнете играчка вода или поставени в миялна машина, за да се почистват, изсушават и се запази за следващата употреба.

Подробности

Подобни продукти в категория