• Новинка
Mobestech Ушния Протектор За Боядисване на Коса Ушни Седалките Черен Силикон 8шт Фризьорски салон Боя За Боядисване на Ушния Калъф Протектор Слушалки на Ушите Шапки Пр?

Mobestech Ушния Протектор За Боядисване на Коса Ушни Седалките Черен Силикон 8шт Фризьорски салон Боя За Боядисване на Ушния Калъф Протектор

BGN 4.33
Налично
Налично

- Лесно се побира, се придържа към ухото си, не излиза и лесни за миене, за повторно използване - Идеален за оцветяване, прилагане на средства за грижа за косата или се измива косата в къщи или в салон. - за професионална и лична употреба, отлично средство за маша и боядисване на косата. - Е предназначена за защита на вашите уши от прегряване при използване на сешоар или плойки. - Лесен и удобен за използване, значително спестяващ време и усилия, благодарение на лесния за управление. - Лесно се побира, се придържа към ухото си, не излиза и лесни за миене, за повторно използване. - Идеален за оцветяване, прилагане на средства за грижа за косата или се измива косата в къщи или в салон. - за професионална и лична употреба, отлично средство за маша и боядисване на косата. - Е предназначена за защита на вашите уши от прегряване при използване на сешоар или плойки. - Лесен и удобен за използване, значително спестяващ време и усилия, благодарение на лесния за управление.Описание на Тези слушалки за боядисване на коса са изработени от силиконов материал за лесна защита.Лесно и удобно за носене.Ушни втулки служат практично средство за защита на ушите от вода или боя за коса по време на стайлинг на коса.Характеристики - Цвят : черен - Материал : силикон - Размер : 8,50 X5,50 X1,50 см / 3,34 X2,16 X0,59 инча - Лесно се носят, да се придържа към ухото си, не излиза и лесни за миене, за повторна употреба.- Идеална за боядисване, прилагане на средства за грижа за косата или се измива косата в къщи или в салон.- за професионална и лична употреба, отлично средство за маша и боядисване на коса.- Предназначени за защита на вашите уши от прегряване при използване на сешоар или плойки.- Лесен и удобен за използване, значително спестяващ време и усилия, благодарение на лесния за управление.Пратката включва 8 х защитни устройства за уши.

Подробности

Подобни продукти в категория