• Новинка
3 БР 3-Цифрен Кодекс Заключване на Шкафчето в Салона Водоустойчив Външен Мини-Тросовый Разход на Заключване за Застежек-мълния, Раници, Колички, Шкафчета в Салона, О?

3 БР 3-Цифрен Кодекс Заключване на Шкафчето в Салона Водоустойчив Външен Мини-Тросовый Разход на Заключване за Застежек-мълния, Раници,

BGN 2.67
Налично
Налично

【Предпоставка включва】 3 кодови замъка за застежек-мълния, 1 сребърен, 1 черен и 1 синьо 【Материал】 Корпуса на замъка шкафчета за фитнес е изработен от сплав с, а въжето на замъка - от стоманена тел.Леки по тегло и малки размери, удобен за переноске и съхраняването и е необходима гаранция за сигурността при пътуване и къмпинги. 【Дизайн отключване с парола】 Заключване на шкафчето е проектиран като кодов замъка, лесно можете да създадете всеки 3-цифрен код, който искате, така че вече не се притеснявате, че забравите да вземете ключа със себе си. 【Многоцелеви】 Тези 3-цифрени секретни брави може да се използват за шкафчета в салона, застежек-мълния на раници, пеналов, малки дървени кутии, чекмеджета, шкафчета, куфари, ръчни чанти, чанти през рамо и т. 【Съвети за утеплению】 Към всяка опаковка нашите мини-кодови брави, прикрепена инструкция за експлоатация, и дори ако инструкциите не, вие можете да намерите инструкции за употреба на продукта в "Описание на продукт" в дъното на страницата на продукта. 【Предпоставка включва】 3 кодови замъка за застежек-мълния, 1 сребърен, 1 черен и 1 синьо. 【Материал】 Корпуса на замъка шкафчета за фитнес е изработен от сплав с, а въжето на замъка - от стоманена тел.Леки по тегло и малки размери, удобен за переноске и съхраняването и е необходима гаранция за сигурността при пътуване и къмпинги. 【Дизайн отключване с парола】 Заключване на шкафчето е проектиран като кодов замъка, лесно можете да създадете всеки 3-цифрен код, който искате, така че вече не се притеснявате, че забравите да вземете ключа със себе си. 【Многоцелеви】 Тези 3-цифрени секретни брави може да се използват за шкафчета в салона, застежек-мълния на раници, пеналов, малки дървени кутии, чекмеджета, шкафчета, куфари, ръчни чанти, чанти през рамо и т. 【Съвети за утеплению】 Към всяка опаковка нашите мини-кодови брави, прикрепена инструкция за експлоатация, и дори ако инструкциите не, вие можете да намерите инструкции за употреба на продукта в "Описание на продукт" в дъното на страницата на продукта.

Подробности

Подобни продукти в категория