• Новинка
SYEENIFY Златни Игли за Коса, Щипки за коса-Нокти за Гъста Коса, Метални Фиби-Нокти за Коса, за Жени и Момичета, Аксесоари за Коса, за Жени, Голяма Шнола за Коса Силна Фикс?

SYEENIFY Златни Игли за Коса, Щипки за коса-Нокти за Гъста Коса, Метални Фиби-Нокти за Коса, за Жени и Момичета, Аксесоари

BGN 1.33
Налично
Налично

【Здрава и удобна фиксация】 Тези големи щипки за коса - стилно решение за това, косата да изглежда спретнато и не се обърнат към лицетоТе могат добро задържане на косата, не дърпа ги.Те са големи, функционални и елегантни. 【Сладък цвят】 Нашите фиби за коса се предлагат в различни цветове и стилове, те ще ви хареса, тъй като могат да се комбинират с много неща си дрехи и да създадете различни прически. 【Отлично качество】Нокти за коса, добре направен и добре държат на косата, подходящ за права, къдрава, гъста или тънка коса. 【За всеки повод】 Този набор от заколок за коса е идеален за всеки случай, такъв като ежедневни облекла, сватба, банкет, на официална вечеря, срещи и т. Тези стилни фиби за коса задължително подчертават вашият уникален стил. 【Идеален подарък】 Нашата шнола-нокът модерна и изискана, е перфектен подарък за вашата приятелка, на семейството, на рожден ден, Свети Валентин, Ден на майката и т.

Подробности

Подобни продукти в категория