• Новинка
[BELLELUMIE] ПЕПТИДНАЯ АМПУЛА - Блясък на младостта и Интензивна формула за борба с напредване на възрастта. Фините линии и бръчки. За чувствителна, суха и комбинирана ко?

[BELLELUMIE] ПЕПТИДНАЯ АМПУЛА - Блясък на младостта и Интензивна формула за борба с напредване на възрастта. Фините линии и бръчки. За чувствителна,

BGN 0.33
Налично
Налично

ПУХЛАЯ И ЕЛАСТИЧНА : За по-дебеличка и подтянутой на кожатаПомага за намаляване появата на фини линии и бръчки, прави кожата по-гладка и по-млада.ПО-МЕК ЦВЯТ на ЛИЦЕТО : Придава еластичност и овлажняване на 10-ия слой на кожата.Направете кожата си по-мека и еластична, выровняйте кожа и гладките фини бръчки.КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ : Ниацинамид, Пантенол, Алантоин, екстракт от листа на хамамелис.ПОДХОДЯЩ ЗА СУХА, ОТПУСКАНЕ на КОЖАТА : Двойна функция : осветяване на стоп, неравномерен цвят на човешка кожа.НАЧИН на ПРИЛАГАНЕ : След почистване, нанесете тоник или эссенцию леко да се подготви кожата.Нанесете 1-2 блясък на цялото лице, включително и линията на деколтето.Задръжте влагата с помощта на овлажняващ крем и слънцезащитен крем през деня.Използвайте два пъти на ден.

Подробности

Подобни продукти в категория