• Новинка
Супер Впитывающий Тънка Подложка за баня Matace, бързо съхнещи Постелки за баня, Гума Нескользящий Подложка За Душата, Моющийся Подложка за пода в банята, Постелки за ?

Супер Впитывающий Тънка Подложка за баня Matace, бързо съхнещи Постелки за баня, Гума Нескользящий Подложка За Душата, Моющийся Подложка

BGN 0.33
Налично
Налично

【Силно водопоглъщаемост】 Е мека подложка за баня от диатомовой на земята с помощта на напредналите нанотехнологииКогато излизате от ваната или душ-стаен, нашият килимче за баня-веднага абсорбира влагата с мокри крака, като поддържа пода чист и сух. 【Бързо изсушаване】 Благодарение на безбройните малки порам на повърхността быстросохнущего подложка за вана, той мигновено попива вода, а водните знаци могат магически да изчезне след 1-3 минути.Влага, натрупана в малки пори, може бързо да се изпари, и не е нужно да се притеснявате за мухъл. 【Противоскользящее дъното и липсата на риск спъне】 100% нескользящая гумена основа подложка за баня помага за увеличаване на триенето с пръст, той може да прилепва плътно към мокрому и равна пода.Тази подложка за вана с гумена подплата свежда до минимум риска от подхлъзване при деца и възрастни хора. 【Високо качество и не са добри.когато】 Нашата супер впитывающий подложка за вана изработена от технически кадифе, чиято повърхност е много мека и гладка.За разлика от традиционните черги от шенилна за баня, нашият подложка за пода в банята по-здрави и няма да имат проблеми с линянием и выцветанием. 【Грязеустойчивый и лесно моющийся】 Елегантен дизайн повърхност помага да се противопоставят на замърсяването и на косата.Трябва само да изплакнете под течаща вода или просто избършете със миещи се постелки за баня, четка или гъба и влажна кърпа.

Подробности

Подобни продукти в категория