• Новинка
KNFUT Битови Бутане Метли, Комплекти за Метли за измиване на подови настилки за Дома, Лъжичка и Лъжичка-лъжичка, Въже, Домакински Четка За почистване, Съдове за Домаше?

KNFUT Битови Бутане Метли, Комплекти за Метли за измиване на подови настилки за Дома, Лъжичка и Лъжичка-лъжичка, Въже, Домакински

BGN 1.00
Налично
Налично

★ Благодарение на комбинация от твърда и мека четина тази метла е лесно да се събира мръсотия и прахМеки, по-дълги отстранява четината на малки предмети, а на по-строги вътрешни структури лесно да се пренасят по-големи предмети. ● Метла удлинена и не е нужно да се наведе, за да помете пода.Свободно време за подобна разходка. ● Лесно да решите проблем, санитарен ъгъл и направете хол чиста. ● конструкция със скосом 45 градуса, разширена корона на метла. ●Избран, и четка тънка и дебела. ★ Благодарение на комбинация от твърда и мека четина тази метла е лесно да се събира мръсотия и прах.Меки, по-дълги отстранява четината на малки предмети, а на по-строги вътрешни структури лесно да се пренасят по-големи предмети. ● Метла удлинена и не е нужно да се наведе, за да помете пода.Свободно време за подобна разходка. ● Лесно да решите проблем, санитарен ъгъл и направете хол чиста. ● конструкция със скосом 45 градуса, разширена корона на метла. ●Избран, и четка тънка и дебела.Цвят : розов, сив Размер : 80 * 9.5 * 24 * 25 см, 85 * 32 * 7 * 4.5 Характеристики : удлиняйте зъбите са гребени и сбривайте коса Материал : пластмаса.

Подробности

Подобни продукти в категория