• Новинка
Течна Блестяща очна линия, Бяла очна линия за очи с Метален Блясък, Блестящи Сенки за очи, очна линия Mermaid Star Flash Течна очна линия, Pearlescent Цветни Стикери за молив за оч?

Течна Блестяща очна линия, Бяла очна линия за очи с Метален Блясък, Блестящи Сенки за очи, очна линия Mermaid Star Flash Течна

BGN 1.86
Налично
Налично

【Блестяща очна линия течна】 Русалка звезда блестяща очна линия грим на очите pearlescent блестящи течни сенки за очиТечна очна линия включва в себе си 4 цвят : перлено бял, звездно-сребро, цвят шампанско в залеза и многоцветни пайети, многоцветен, може да се комбинира, за да направите вашия грим и свежи ярки и се открояват от тълпата. 【Высокопигментированная】 Течна очна линия е изработена от высокопигментированного течен гел и съдържа точност ръководят съвет е, който е естествен и удобен начин оставя гладка линия на век, както и интензивен цвят балансира тон грим, създавайки обемна и дълбока грим на очите. 【Водоустойчив цял ден】 Метална сребро очна линия е с висока адгезией, водоустойчив и не пропуска пот, хидратира, бързо изсъхва, не липнет, изсветлява цвета в рамките на 24 часа, запазва устойчив блясък и не размазывается, създавайки деликатен перлен блестящ грим на очите. 【Универсална очна линия】Тази блестящ молив може да се използва не само като молив за очи, но и като блестящи сенки за очи, хайлайтер за лице, целящ да им покаже ъгли на очите, който се намира на копринени буби или други области, които трябва да се облекчи, и дори декорация на нокти.Тази очна линия е подходяща за ежедневието, партита, участия и много други случаи, тя ще направи очите си по-привлекателни. 【Съставки за здравето и безопасността】 Бяла течна очна линия е изработена от естествени и безвредни за кожата съставки, не съдържа алкохол, хормони, притежава ниска чувствителност, не причинява дразнене и натоварването върху кожата около очите, чувствителна кожа също можете да използвате с доверие.Характеристики : - 4 цвята течна блестящ молив за очи с перлата на блясък, осветляющая бяла очна линия течна, перлено бяло, звездното сребро, шампанско при залез слънце и многоцветни пайети, използвайте каквато и да е комбинация от 4 цвята за вашия грим се изправи. - Тази блестяща очна линия притежава такива характеристики като висока пигментация, водоустойчив, защита от пот, устойчивостта на 24 часа, нелипкая, бързосъхнеща, и я лесно да се измие.

Подробности

Подобни продукти в категория