• Новинка
Бутилка за вода Attivolife Cool Excavator, 3D Илюзия, Светещ за деца, Дългогодишна Функция на Таймера, не съдържат 14 грама Бисфенол А, Уникални Светещи Чаши, Подаръци за деца, уче?

Бутилка за вода Attivolife Cool Excavator, 3D Илюзия, Светещ за деца, Дългогодишна Функция на Таймера, не съдържат 14 грама Бисфенол

BGN 3.33
Налично
Налично

【Бутилка за вода креативен дизайн】 В съчетание с ефекта на илюзията багер с бутилка за вода може да мотивира децата да пият водаЦветна чаша идва с регулиране на 7-цветен блясък и режим цвят на мигане, тя също може да служи ночником за любителите на света "Джурасик парк" и има чувство за причудливости. 【Материал, които не съдържат хранителни продукти и БПА】 Детска бутилка за вода са изработени от качествен хранителен многократно пластмаса tritan co-polyester, тази бутилка за вода на 100% не съдържа BPA и токсини, без мирис, полезна и экологична, е годна за пиене.Това е идеалният спътник за вашето дете в пътя. 【ЛЕСНО може да се пие】Бутилка за вода има бутон върху капака и е отлична за пиене с една ръка в движение, благодарение на высококачественному шнурку.Когато детето си играе в класна стая или детска площадка, бутилка с вода може да му помогне да запишете увлажненность и здраве. 【ХАРАКТЕРИСТИКИ】 Широко врата лесно се изпълва с кубчета лед.Основата на капачки от бутилки лесно запознат и измити.Силиконов уплътнител, намиращ се вътре в капака, което го прави водонепропускливи. захранва от 3 батерии тип ААА с таймер за автоматично изключване на 30 минути. 【Една ЧУДЕСНА идея за подарък и ГАРАНЦИЯ】 Изненадайте децата си, сина или някой, когото обичаш, като тази бутилка с вода в училище, за спорт, тренировка, в къмпинг или за други събития!Ако не сте доволни от бутилка за вода Attivolife, просто ни кажете и ние бързо ще ви възстановим парите или да я заменим. 【Бутилка за вода креативен дизайн】 В съчетание с ефекта на илюзията багер с бутилка за вода може да мотивира децата да пият вода.Цветна чаша идва с регулиране на 7-цветен блясък и режим цвят на мигане, тя също може да служи ночником за любителите на света "Джурасик парк" и има чувство за причудливости. 【Материал, които не съдържат хранителни продукти и БПА】 Детска бутилка за вода са изработени от качествен хранителен многократно пластмаса tritan co-polyester, тази бутилка за вода на 100% не съдържа BPA и токсини, без мирис, полезна и экологична, е годна за пиене.Това е идеалният спътник за вашето дете в пътя. 【ЛЕСНО може да се пие】Бутилка за вода има бутон върху капака и е отлична за пиене с една ръка в движение, благодарение на высококачественному шнурку.

Подробности

Подобни продукти в категория