• Новинка
Комплект жилетка и каишка за дребни животни, Мека Окото Шлейка за малки домашни любимци, Хамстер, Зайче, Гърдите, Гърба, Уличен Каишка, Дърпане на Въже за Зайци, Поро?

Комплект жилетка и каишка за дребни животни, Мека Окото Шлейка за малки домашни любимци, Хамстер, Зайче, Гърдите, Гърба, Уличен

BGN 5.77
Налично
Налично

【Лесно се побира И се отстранява】 2 надеждни ключалката позволяват да се регулираПостоянни разходки с вашия домашен любимец и го правят движенията по-подвижни и оживени, а също така позволяват да се избегне затлъстяването. 【ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ】 е Предназначена за предотвратяване на липси на малките домашни любимци, когато излезете на улицата, се препоръчва да се използва заедно с камбана.Можете лесно да контролирате поведението на вашия домашен любимец по време на активна почивка. 【УДОБНА ШЛЕЙКА】 Осигурява пълна защита на врата при ходене или обучение на малки животни.За да се намали дерганье за врата на вашия домашен любимец и да му осигури безопасност и комфорт.Добре, подходящи за ходене, джогинг. 【Двойна употреба】 Може да го използвате като малък повод за домашни любимци или приказно облекло за вашите сладки космати приятели.С поразително красив цвят и украса под формата на колокольчика, наистина е очарователен и елегантен, ще се превърне в чудесен подарък за вашите сладки домашни любимци. 【Висококачествени материали】 е Изработен от висококачествен материал, трайни и трайни, който може да се използва в продължение на сравнително дълъг период от време.Благодарение на сравнително мека текстура тази шлейка доста удобен за носене любимата си катерица. 【Лесно се побира И се отстранява】 2 надеждни ключалката позволяват да се регулира.Постоянни разходки с вашия домашен любимец и го правят движенията по-подвижни и оживени, а също така позволяват да се избегне затлъстяването. 【ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ】 е Предназначена за предотвратяване на липси на малките домашни любимци, когато излезете на улицата, се препоръчва да се използва заедно с камбана.Можете лесно да контролирате поведението на вашия домашен любимец по време на активна почивка. 【УДОБНА ШЛЕЙКА】 Осигурява пълна защита на врата при ходене или обучение на малки животни.За да се намали дерганье за врата на вашия домашен любимец и да му осигури безопасност и комфорт.Добре, подходящи за ходене, джогинг. 【Двойна употреба】 Може да го използвате като малък повод за домашни любимци или приказно облекло за вашите сладки космати приятели.С поразително красив цвят и украса под формата на колокольчика, наистина е очарователен и елегантен, ще се превърне в чудесен подарък за вашите сладки домашни любимци. 【Висококачествени материали】 е Изработен от висококачествен материал, трайни и трайни, който може да се използва в продължение на сравнително дълъг период от време.Благодарение на сравнително мека текстура тази шлейка доста удобен за носене любимата си катерица.Технически характеристики : Материал : деним Цвят : розова звезда, синя ивица, черна ивица Размер : S : шия : 5,5-6,7 инча / 14-17 см, гърди : 7-8,6 инча / 18-22 см M : Шия : 7,5-8 см / 19-21 см, гърди : 9-10 инча / 23-26 см Функции : Лесен за носене и стреля, а 2 надеждни ключалката позволяват да се регулира.

Подробности

Подобни продукти в категория