• Новинка
TPALPKT 1БР Стенен Органайзер Кутия За Съхранение на Дистанционното Управление Телефон Контейнер За Въздух Притежателя на Климатика Щекер За Съхранение Калъф Постав?

TPALPKT 1БР Стенен Органайзер Кутия За Съхранение на Дистанционното Управление Телефон Контейнер За Въздух Притежателя на Климатика

BGN 2.67
Налично
Налично

【Remote Holder】 : Дайте на всяко дистанционно устройство за фиксиран къща в дома си, не им позволявайте да се скитат по-голямата дома, позволете ни търси навсякъдеДистанционното управление може да се постави в стоп-бокс до съответния затвор за ежедневна употреба.Сцена : съхранение кухня, съхранение в спалнята, се депозира в банята, за съхранение в хола. 【Спестяване на пространство】 : дистанционно управление, специално предназначени за спестяване на пространство и подобряване на съхранение вкъщи, изящна изработка, изискан външен вид, разнообразни цветове, стилен и красив, гладки ръбове, не е нужно да се притеснявате за това, че ръцете поцарапаются. 【Не трябва пробиване 】 : трайни етикети могат надеждно заключване дистанционно управление (забележка, моля инсталирайте на гладката стена). 【Remote Holder】 : Дайте на всяко дистанционно устройство за фиксиран къща в дома си, не им позволявайте да се скитат по-голямата дома, позволете ни търси навсякъде.Дистанционното управление може да се постави в стоп-бокс до съответния затвор за ежедневна употреба.Сцена : съхранение кухня, съхранение в спалнята, се депозира в банята, за съхранение в хола. 【Спестяване на пространство】 : дистанционно управление, специално предназначени за спестяване на пространство и подобряване на съхранение вкъщи, изящна изработка, изискан външен вид, разнообразни цветове, стилен и красив, гладки ръбове, не е нужно да се притеснявате за това, че ръцете поцарапаются. 【Не трябва пробиване 】 : трайни етикети могат надеждно заключване дистанционно управление (забележка, моля инсталирайте на гладката стена).Описание: Име : Стенен кутия за съхранение на дистанционното управленияматериал : ABS Цвят : жълт, червен, много черен-син, бежов Размери на продукта (Д * Ш * В) : 3.78 инча Характеристики на продукта : 1. Държач на дистанционното управление, специално предназначени за спестяване на пространство и подобряване на съхранение вкъщи, материал PP, изящна изработка, изискан външен вид, разнообразни цветове, стилен и красив, гладки ръбове, не е нужно да се притеснявате за това, че ръцете поцарапаются.

Подробности

Подобни продукти в категория