• Новинка
Ролки за душ врати 8ШТ, Плъзгаща Ролка, Подмяна на Стъкло, ролкови, Плъзгащи врати, шкаф с Трайно Пластмасово Дъно (25 мм)

Ролки за душ врати 8ШТ, Плъзгаща Ролка, Подмяна на Стъкло, ролкови, Плъзгащи врати, шкаф с Трайно Пластмасово Дъно (25 мм)

BGN 3.33
Налично
Налично

Изработен е от висококачествен материал, устойчив на абразия, сигурен, здрав и издръжливКолела няма да произвежда никакъв шум, когато те се плъзгат по пистата, безшумно и стабилно.Простота и лекота на инсталацията, но се препоръчва професионално инсталиране.Негорими, устойчиви на корозия, идеално защитава вашите материали от драскотини или щети.Идеален за плъзгащи стъклени врати, прозорци и врати на бани.Изработен е от висококачествен материал, устойчив на абразия, сигурен, здрав и издръжлив.Колела няма да произвежда никакъв шум, когато те се плъзгат по пистата, безшумно и стабилно.Простота и лекота на инсталацията, но се препоръчва професионално инсталиране.Негорими, устойчиви на корозия, идеално защитава вашите материали от драскотини или щети.Идеален за плъзгащи стъклени врати, прозорци и врати на бани.Характеристики : 1. Изработен е от висококачествен материал, устойчив на абразия, сигурен, здрав и издръжлив. Колела не ще издават шум.при скольжении по пистата безшумно и стабилно. Простота и лекота на инсталацията, но се препоръчва професионално инсталиране. Негорими, устойчиви на корозия, идеално защитава вашите материали от драскотини или щети. Идеален за плъзгащи стъклени врати, прозорци и врати за баня.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : пластмаса Цвят : както е показано на снимките Допълнителен диаметър валяк : прибл. 20 мм / 0,79" Прибл. 23 mm / 0,91" Прибл. диаметър на стъклен дупки 25 мм / 0,98 " : прибл.5 mm / 0,45 "Дебелина на джанти : от около 6 мм / 0,24" Mailto списък : 8 * джанти колела.

Подробности

Condition:
100% brand new
Material:
plastic
Color:
as the pictures show
Optional roller diameter:
Approx. 20 mm / 0.79 '' :
Approx. 23 mm / 0.91 '' :
Approx. 25 mm / 0.98 '' :
Glass hole diameter:
approx. 11.5 mm / 0.45 ''
Wheel thickness:
approximately 6 mm / 0.24 ''
Package list:
8 * wheel rollers :

Подобни продукти в категория