• Новинка
Чаша за чай ZENS с приготвяне на чай и капак, 13,5 грама, Чашата с Градиентным, Отпечатан във формата на Листа, Дръжката е от Матирана Керамика от Палисандрово Дърво, Чаш?

Чаша за чай ZENS с приготвяне на чай и капак, 13,5 грама, Чашата с Градиентным, Отпечатан във формата на Листа, Дръжката е от Матирана Керамика

BGN 1.00
Налично
Налично

☕ Чаена чаша с матова текстура : Каква е класическата керамични чаена чаша с градиентным черно-бял цвят!Зернистая matte черешката изработени ръчно метод за пръскане artisan, перлено бял гледка към морски вълни с контрастиращи лъскава гладка бледо синьо покритие създава хармоничен вид и текстура в селски стил ☕ Удобна дървена дръжка : Артистична декорация тази чаена чаши трябва да бъдат дръжка от палисандрово дърво, тя предпазва от изгаряне и има топлоизолация, а ергономичен дизайн с наклон под ъгъл 110 ° и държач за палеца осигурява по-удобен и здрав захват при по-голям капацитет.Това е само върхът на пиенето на чай сам!. ☕ Заварка за особено тънки чай : стилна чаена чаша Zens с дълбока керамична приготвяне на чай, в която има достатъчно място за приготвяне на по-големи листни чайове, като oolong.Мелкоячеистый филтър от неръждаема стомана 304 на дъното, което е по-ефективно разделя остатъци от чай.Като приятно варя чай без остатък. ☕ Дебела висококачествена керамика : Изработени от железосодержащей и висококачествена керамична глина, изгорели при високи температури, за да се постигне трайно цвят.Той не съдържа Leed и по-трайни.Филтърът може да се мие в миялна машина, но се препоръчва да се измие чашата с ръка, за да се запази цвета на дървото. ☕ Подарък чаша за чай с вкус подбрани : Чаша е надеждно защитен от мека вложка вътре здрава подарък опаковки от повреди по време на транспортирането.Страхотна чаша за притежание и подарък за рожден ден, Ден на майката, Ден на благодарността, Коледа, сватби и т. И ние ще ви предложим безплатна замяна или връщане на парите, ако нещо се обърка.

Подробности

Подобни продукти в категория