• Новинка
12 W UV Лампа за Гел за Нокти с Led Сгъваема Бързосъхнеща Акумулаторна Портативна Сушилня за Нокти с Регулируем Ъгъл на Наклона с 10 Бр. Ламповыми Чипс Лесно и Бързо за Же

12 W UV Лампа за Гел за Нокти с Led Сгъваема Бързосъхнеща Акумулаторна Портативна Сушилня за Нокти с Регулируем Ъгъл на Наклона с 10 Бр.

BGN 1.67
Налично
Налично

РЕГУЛИРУЕМ ЪГЪЛ : Тази лампа за нокти е регулируем ъгъл на наклона, който може да се регулира за съхранение, което го прави широкоугольной лампа за нокти, както за начинаещи, така и за майстори на маникюрЕфективно използване : Този UV-лампа за гел за нокти с 10 ламповыми чипове, лампа за нокти ще ви помогне по-бързо покриване на ноктите с лак, спестяване на повече време.Лампа за нокти позволява ви да по-ефективно да създадете свой нийл-арт. сгъваема : Тази led лампа за нокти може да се сгъва много лесно да се съхранява, когато не се използва, тя няма да отнеме повече място, но също така е подходящ за носене в чанта.ВНИМАНИЕ : Това е лампа за нокти-арт, едновременно отверждающая гел-лак за нокти, който не потемнеет на ръцете си и е приятна за кожата, ефективно и бережна.USB Интерфейс : Този продукт може да се контролира с помощта на един клавиш, никакви досадни действия, щепсела и да играе, захранване от USB, можете да го използвате по всяко време и на всяко място, например, свързан с компютър, щекер, мобилно захранване.Как да използвате : 1. Включете USB кабел и настройте желания от вас ъгъл. Натиснете бутона за включване, за да включите лампата за нокти. Докоснете се до него отново, за да изключите лампата за нокти. Моля, извадете щепсела на захранващия кабел след употреба.Параметри : Тип на продукта : Сгъваема лампа за гел за нокти Материал : ABS Мощност на продукт : 12 W Брой на чипове на лампата : 10 бр. Източник на светлина Диапазон на вълните : 365 nm 405 nm Осъществяване списък : 1 х лампа за дизайн на ноктите, 1 х USB кабел 1 х Ръководство за експлоатация.

Подробности

Item Type:
Foldable Gel Nail Light
Material:
ABS
Product Power:
12W
Number of Lamp Chips:
10pcs
Light Source Waveband:
365nm, 405nm
Package List:
1 x Nail Art Lamp:
1 x USB Cable:
1 x Instruction Manual:

Подобни продукти в категория