• Новинка
Дръжка-дръжка, 10ШТ 38 мм Червени Керамични Дръжки във формата на мил на Сърцето, Цвят Карамел, Дръжки за детската, Мебели за деца, Дръжки за врати на гардероба, чекмед?

Дръжка-дръжка, 10ШТ 38 мм Червени Керамични Дръжки във формата на мил на Сърцето, Цвят Карамел, Дръжки за детската, Мебели

BGN 11.07
Налично
Налично

Материал : керамика + основа от с сплавПриятен дизайн във формата на сърце.Дължина : 38 мм / 1.5 инча, височина : 35 мм / 1,38 инча.Тегло на една дръжка, на около 50 г. се Използва за кухня, гардероби, чекмеджета, куфари, боклук кофи, бюфети, врати, мебели за спалня и санитарен възел.Съдържание на пакета : 10 * за инсталация са предвидени дръжки, винтове.За повече стилове, добре дошли в магазин за гледане!.Технически характеристики : Материал : висококачествена керамика + основа от с сплав, дръжка с един дупка, винтове са предвидени за монтаж.Дължина : 38 мм /1.5 инча, височина : 35 мм / 1,38 инча.Тегло на една обработва около 50 грама Дължина на винта : на около 2,5 см / 0,98 " Здрав, полезен, красив, лесен за инсталиране.Прибиращи писалки може да се използва в продължение на дълго време , и да ви е много удобно да ги запази .Използва се за кухненски шкафове, чекмеджета, куфари, боклук кофи, скринове, бюфети, врати, мебели за спалня и за баня, и т., Тези дръжки са идеален заместител на дръжки, които да придадат завършек на вашето украшению1. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване. Цветовете могат да се различават малко поради показване разлика, моля, разберете.

Подробности

Подобни продукти в категория