• Новинка
Шарвгун Пирамида от Оргонита Черен Камък Турмалин Медна Серпентина за Защита От Негативната Енергия, Лечебен Кристал Скъпоценен Камък Пирамида от Оргона Йога Мед?

Шарвгун Пирамида от Оргонита Черен Камък Турмалин Медна Серпентина за Защита От Негативната Енергия, Лечебен Кристал Скъпоценен Камък

BGN 5.07
Налично
Налично

Шарвгун Пирамида от Оргонита Черен Камък Турмалин Медна Серпентина за Защита От Негативната Енергия Исцеляющий Crystal Скъпоценен Камък Пирамида от Оргона Йога Медитация 65-75 MMIt е изработен от черен камък Турмалин, метали и смола, с размери 65-75 mm. Този продукт ръчно изработени, който е най-подходящ за коледен подарък.Той се използва за лечение, Медитация, премахване на негативна енергия, йога медитация Рейки-Чакра.Това е най-добрият подарък за Коледа, рожден Ден, коледни парти за приятелите си и семейството си.Тя може да се използва за украса на масата в офиса и училището. забележка : Цвета на продукта е малко по-различно от изображението, а размерът може да варира с 1-2 виж Благодаря, че посети магазина ни, ние се опитваме да предостави най-доброто обслужване на целия свят и най-доброто качество на продуктите.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас чрез massage.

Подробности

Подобни продукти в категория