• Новинка
Мебелен Комплект от 4 теми, Тъканно Страна, Удобна Седалка за Съвременната стаите в Средата на века, с мека Възглавница и Метални Крака за Домашно Кухненско Обеднат?

Мебелен Комплект от 4 теми, Тъканно Страна, Удобна Седалка за Съвременната стаите в Средата на века, с мека Възглавница и Метални Крака

BGN 1.33
Налично
Налично

【Набор от места за хранене столове от 4 парчета - ергономичен дизайн на облегалката】 Тези трапезария столове са с елегантен и модерен дизайн със седалка и облегалката на мека тъкан възглавница, таблата е разработена с оглед на ергономичните стандарти и функции на човешкото тяло, удобен и элегантна 【Комплект от 4 заведения за хранене столове - мек текстилен материал】 Тъкан на седалката и на облегалката на много мека и удобна, различни цветове за избор.Лесен за почистване с влажна кърпа.Трапезни столове са преминали тестване EN, метални крачета осигуряват по-добра устойчивост, товароносимост до 220 килограма. 【Комплект от 4 заведения за хранене столове - Многофункционално използване на】 Този комплект от 4 заведения за хранене столове, подходящи за хол, трапезария, спалня, кухня, ресторанта, и офиса. 【Набор от места за хранене столове от 4 парчета, сервизно обслужване】 Лесен монтаж, оборудване и ръководство са включени.Лесна за обслужване на клиенти, да ни пишете, когато имате нужда от помощ, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа. Комплект мебели от 4 теми, тъканно страна, удобна седалка за съвременната стаите в средата на века, с мека възглавница и метални крака за маса за стола за домашна кухня, зелен.

Подробности

Подобни продукти в категория